Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ: ΦΑΚΕΛΟΣ για την διαχείρiση των απορριμμάτων

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ

Με αφορμή την νέα πρόταση του Δήμου Βύρωνα για την διαχείριση των απορριμμάτων και την παρουσίαση από το δήμο Βύρωνα του νέου Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων δημιουργούμε έναν φάκελο με καταγραφή των διαφορετικών απόψεων και προσεγγίσεων για το ζήτημα.

Η πρόταση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Βύρωνα
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα, το νέο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων για την περίοδο μέχρι το 2025.
Είναι αναρτημένο εδώ.

Απόσπασμα από την παρουσίαση της πρότασης του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Βύρωνα, που παρουσιάστηκε σε δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο:
«Η αλήθεια για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας»
Είναι αναρτημένο εδώ.
Η απάντηση του Δήμου Βύρωνα στη συγκεκριμένη πρόταση στα πλαίσια διαβούλευσης για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων είναι εδώ.

Η πρόταση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα (επικεφαλής κα Σάρολα) για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Βύρωνα
Είναι αναρτημένο εδώ.
Η απάντηση του Δήμου Βύρωνα στη συγκεκριμένη πρόταση στα πλαίσια διαβούλευσης για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων είναι εδώ.

Πρακτικά της Επίκαιρης Ερώτησης της βουλευτού του ΜεΡΑ 25 κας Σακοράφας Σοφίας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την Ανακύκλωση στο Δήμο Βύρωνα - Απόδοση Επιδότησης τέλους Ανακύκλωσης.
Είναι αναρτημένο εδώ.

Μία ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική έρευνα για τα απορρίμματα στην "Εφημερίδα των Συντακτών":
«Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού (2 δισ. ευρώ) στα σκουπίδια»
Είναι αναρτημένο εδώ.

Μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση στην ιστοσελίδα support earth:
"Το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι επικίνδυνο για τη ζωή όλων μας"
Είναι αναρτημένο εδώ.

25 Ιανουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου