Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ 2ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των πολιτών στη 2η συνάντηση που διοργάνωσαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, για την προμήθεια προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, το Σάββατο 7 Απριλίου 2012.

Πάνω από 1.100 ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν και προμηθεύτηκαν αγροτικά προϊόντα σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που συνταντούν στα ράφια των super markets και των άλλων καταστημάτων. 

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα. 

Εξαιτίας αυτής της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών, υπήρξαν ορισμένες αδυναμίες που είχαν σαν αποτέλεσμα ελάχιστοι συμπολίτες μας, στο τέλος της διαδικασίας, να μην μπορέσουν να προμηθευτούν κάποια από τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει.

Ζητούμε συγγνώμη για την αδυναμία μας αυτή, που οφείλεται αφενός  στο ότι κάποιοι παραγωγοί δεν έφεραν τις απαραίτητες ποσότητες προϊόντων που είχαμε συμφωνήσει μαζί τους και αφετέρου στην μη έγκαιρη προσέλευση ορισμένων πολιτών στην καθορισμένη ώρα.

Ολοι μαζί θα συμβάλουμε για να εξασφαλίσουμε ακόμη καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις των πολιτών σε προϊόντα στη 3η συνάντηση με τους παραγωγούς που ετοιμάζεται και θα ενημερωθείτε από το blog: http//politestouvirona.blogspot.com

Περιμένουμε τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις και τις ιδεές σας.













Οι επόμενες foto είναι από την φίλη Λουίζα Γουλιμάκη. Την ευχαριστούμε πολύ.






1 σχόλιο:

  1. μπραβο, πολυ καλα κανατε...
    πολυ καλα προιόντα, άντε με το καλο και στα αμνοερίφια το πάσχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή