Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019


Η   Νατάσα Βαρουχάκη  νέα  Γενική  Γραμματέας του Δήμου Βύρωνα.

Την παραίτηση της υπέβαλε η Γενική Γραμματέας του Δήμου Βύρωνα κ. Σταυρούλα Κοττάκη – Προμπονά.

 
Η κ. Βαρουχάκη Νατάσα
Η  κα. Νατάσα Βαρουχάκη  θα αντικαταστήσει την μέχρι σήμερα Γενική  Γραμματέα του Δήμου Βύρωνα  κ. Κοτάκη Σταυρούλα, Πτυχιούχο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ),  άσκησε καθήκοντα Διευθύντριας Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Ηλιούπολης.  Εισηγήτρια σε επιμορφωτικά σεμινάρια στην Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία με πρωτοβουλία της αποχωρεί από τη θέση αυτή, που είχε τοποθετηθεί τον Μάρτιο του 2015.

Η κ. Βαρουχάκη  δασολόγος -δημόσιος υπάλληλος, θα   βρίσκεται από την 1η Οκτωβρίου 2019 στη θέση της Γενικής Γραμματέα του Δήμου Βύρωνα με απόφαση του Δημάρχου κ. Κατωπόδη, ως μετακλητός υπάλληλος; με το μισθό του Γ. Γραμματέα. Ήταν μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Δημάρχου και κάθισε  στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου το Οκτώβριο του 2017, μετά από παραίτηση δημοτικής  συμβούλου που είχε διαφωνήσει και παρατεθεί. Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές δεν κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.  
 Γεννήθηκε το 1973 στο Βύρωνα, σπούδασε Δασολόγος στο ΑΠΘ και υπηρετεί στη Δασική Υπηρεσία από το 2001. 
Από το 2015 είναι μέλος στο ΔΣ του Ελληνικού Κτηματολογίου, με κύριο αντικείμενο την ολοκλήρωση των δασικών χαρτών για όλη τη χώρα, ενώ από το 2017 έχει οριστεί Αντιπρόεδρος του φορέα.
Έχει ενεργό συμμετοχή στα δημοτικά πράγματα από το 2009 ως μέλος της Στάσης Βύρωνα, προκειμένου να συνεισφέρει στα ζητήματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος.
Μέλος από το 2010 στην Επιτροπή Δασών του Δήμου μας και Δημοτικός Σύμβουλος από τον Οκτώβρη του 2017.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου