Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Χρειαζόμαστε την βοήθειά σου.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Έχετε ενημερωθεί ότι ετοιμαζόμαστε για την 6η συνάντηση για αγορά αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, που θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013.
Οι δράσεις της πρωτοβουλίας μας στηρίζονται στην εθελοντική συμμετοχή και στήριξη των ανθρώπων που πήραμε αυτή την πρωτοβουλία πριν από ένα χρόνο περίπου.
Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών είναι αυτή που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Η βάρβαρη πολιτική που μας επιβάλλεται  και στραπατσάρει όλο και περισσότερο την ζωή εκατομμυρίων πολιτών, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε τις δράσεις μας για να μπορέσουμε να στηρίξουμε όλες και όλους αυτούς που έχουν ανάγκη να προμηθεύονται προϊόντα καλής ποιότητας, πιο φτηνά, χωρίς μεσάζοντες. Όλοι έχουμε δικαίωμα να  ζούμε με αξιοπρέπεια και να σταθούμε όρθιοι μέσα στην κρίση.
Από εσάς αντλούμε δύναμη και συνεχίζουμε.
Σήμερα χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας, για να πυκνώσουμε τις δράσεις μας. Θέλουμε τη δική σας συνεισφορά για να οργανωθούν και να πραγματοποιηθούν καλύτερα.
Εάν θέλετε να  βοηθήσετε για να οργανωθεί καλύτερα η 6η συνάντηση επικοινωνήστε μαζί μας απογευματινές ώρες στα τηλέφωνα: 
Χρήστος: 6985.030515, Κοσμάς: 6944.965145

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου