ΜΕΛΙ: Θυμαρίσιο από το Σφακιά, 8 € το κιλό.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ: Μέρλιν από το Άργος. Η συσκευασία των 6 κιλών 2 €.
ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ: Νόβα από το Άργος. Η συσκευασία των 5 κιλών 4 €.
ΑΛΕΥΡΙ: α) Για όλες τις χρήσεις από σκληρό σιτάρι, κατηγορίας Μ και β) άσπρο μαλακό αλεύρι γ) αλεύρι ολικής αλέσεως από το Κριεκούκι Αττικής. Η συσκευασία των 5 κιλών 3,30 €.
ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ: Νόβα από το Άργος. Η συσκευασία των 5 κιλών 4 €.
ΑΛΕΥΡΙ: α) Για όλες τις χρήσεις από σκληρό σιτάρι, κατηγορίας Μ και β) άσπρο μαλακό αλεύρι γ) αλεύρι ολικής αλέσεως από το Κριεκούκι Αττικής. Η συσκευασία των 5 κιλών 3,30 €.
ΖΥΜΑΡΙΚΑ: Λαζάνια, Χυλοπίτες, Χυλοπιτάκι, Κριθαράκι, Τραχανάς ξινός και γλυκός, Χυλοπίτες λαχανικών (ντομάτα σπανάκι) από το Κριεκούκι. Η συσκευασία του ενός κιλού 2,5 €.
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ: Φέτα ΠΟΠ, Ανθότυρο, Γιαούρτι από το Κριεκούκι. Η φέτα σε συσκευασία των 2 κιλών σε άλμη 13,74 €. H φέτα σε συσκευασία βάκουμ του 1 κιλού 6,87 €. Το Ανθότυρο φρέσκοαπό τυρόγαλο αιγοπρόβειο σε συσκευασία των 500 γρ., 2 €. Γιαούρτι πρόβειο σε συσκευασία ενός κιλού 2,8 €.
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ: Από την Καρδίτσα, χωρίς συντηρητικά. Καραγκούνικο χοιρινό λουκάνικο με πράσο. 4,8 € το κιλό. Καραγκούνικο χοιρινό λουκάνικο πικάντικο. 5,3 € το κιλό.
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ: Από την Καρδίτσα, χωρίς συντηρητικά. Καραγκούνικο χοιρινό λουκάνικο με πράσο. 4,8 € το κιλό. Καραγκούνικο χοιρινό λουκάνικο πικάντικο. 5,3 € το κιλό.
ΟΣΠΡΙΑ: Φακές από Αγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων σε συσκευασία 3 κιλών 4,5 €. Γίγαντες Φενεού Κορινθίας σε συσκευασία 2 κιλών 8 €. Φάβα Φενεού Κορινθίας σε συσκευασία 2 κιλών 5 €
ΚΡΑΣΙ: Από την Νεμέα. ΛΕΥΚΟ Ξηρό: Σαρντονέ και Ροδίτης. Το 1,5 λίτρο 1,6 €, τα 5 λίτρα 7 €, τα 10 λίτρα 12 €. ΡΟΖΕ Ξηρό: Αγιωργίτικο. Το 1,5 λίτρο 1,8 €, τα 5 λίτρα 8 €, τα 10 λίτρα 13 €. ΚΟΚΚΙΝΟ Ξηρό: Αγιωργίτικο. Το 1,5 λίτρο 1,8 € τα 5 λίτρα 8 €, τα 10 λίτρα 13 €.
Οι συσκευασίες των 5 και 10 λίτρων είναι σε box με βρυσάκι.
Παραγγελίες στο blog: politestouvirona.blogspot.gr
και στο Άλσος της Άγιας Τριάδας (Λαμπηδόνα) από 8/2/12 καθημερινά, 6 μ.μ. - 8 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 11 π.μ. - 12.30 μ.μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου