Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κινητοποιήσεις για την στελέχωση με ιατρούς και την πλήρη λειτουργία του ΚΥ Βύρωνα



Δελτίο τύπου Συνέλευσης Κατοίκων και Φορέων για το Κέντρο Υγείας Βύρωνα και πρόσκληση στη συνέντευξη Τύπου
 
        Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα κινδυνεύει ξανά με κλείσιμο. Εμείς η συνέλευση Κατοίκων και Φορέων για το Κέντρο Υγείας Βύρωνα (Κ.Υ.Β.) δηλώνουμε οτι δεν θα αφήσουμε αυτή την κρίσιμη υποδομή πρωτοβάθμιας Υγείας να σβήσει.
       Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και απαιτούμε δυναμικά από τους υπεύθυνους φορείς (Υπουργείο Υγειάς, διοίκηση Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών) την πλήρη στελέχωσής του Κ.Υ.Β.
Η διοίκηση του Ιπποκράτειου για να καλύψει τα κενά στέλνει περιοδικά, χωρίς γραπτή-επίσημη τοποθέτηση, γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της εφημερίας και της γενικής ιατρικής, όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Κέντρου Υγείας.
Το Υπουργείο Υγείας υποτιμά και υπονομεύει  την λειτουργία του Κέντρου Υγείας, όταν όλοι γνωρίζουν ότι καθημερινά κατά μέσο όρο γίνονται εκατοντάδες συνταγογραφήσεις και εξυπηρετούνται δεκάδες περιστατικά.
 
Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 13.00 μ.μ στο  Άλσος Αγίας Τριάδας στο χώρο της Λαμπηδόνας  ώστε να παρουσιαστούν τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Βύρωνα και οι μελλοντικές δράσεις της πρωτοβουλίας μας και στη συνέχεια στις 14.00 μ.μ έχουμε συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Υγείας Βύρωνα
 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
http://sygeiasvyrona.blogspot.gr     syneleyshkygeiasbyrona@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου