Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Μπλόκο στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες έκαναν για 11η συνεχόμενη φορά οι Πολίτες του Βύρωνα.ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μπλόκο στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες έκαναν για 11η συνεχόμενη φορά  οι Πολίτες του Βύρωνα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 11η συνάντηση. Εκατοντάδες  πολίτες αψήφησαν την βροχή, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Πολίτες του Βύρωνα» και προμηθεύτηκαν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα ελληνικής γης χωρίς μεσάζοντες απευθείας από τους παραγωγούς.
Σε μια περίοδο που οι πολιτικές που ασκούνται από τη συγκυβέρνηση, την Τρόικα, το Δ.Ν.Τ., επιφέρουν εξαθλίωση στη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας, επιλέγουμε δράσεις για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να έχουμε μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες που μας εμπιστεύονται, συμμετέχουν και στηρίζουν τη δράση αυτή. Αντλούμε δύναμη από τη συμμετοχή των πολιτών να συνεχίσουμε με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς που πήραν μέρος και επέλεξαν να διαθέσουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες σε καλύτερες τιμές στους πολίτες, καθώς και για την προσφορά προϊόντων τους που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση και τα έχουν ανάγκη.
Το επόμενο ραντεβού μας θα είναι τον Απρίλιο με νέα αγροτικά προϊόντα.  Μάρτιος 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου