Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα μέλη της συλλογικότητας "ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ" αποφάσισαν ομόφωνα ότι έκλεισε ο κύκλος των δραστηριοτήτων της.

Η συλλογικότητα είχε δημιουργηθεί το 2011 στα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης και ανέπτυξε μια πλούσια πολύμορφη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα στην πόλη. Ιδιαίτερα συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την αγορά και προμήθεια προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες". Πραγματοποίησε μια σειρά παρεμβάσεων για αρκετά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης, κοινωνικά, δημοτικά, πολιτικά, περιβαντολογικά και άλλα. Το τελευταίο διάστημα η δράση της κατευθύνθηκε κυρίως στην παρουσίαση και ανάδειξη επίκαιρων και άλλων θεμάτων μέσω της ιστοσελίδας "ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ".

Ευχαριστούμε όλες και όλους που πορεύτηκαν μαζί μας ή συμμετείχαν και στήριξαν ενεργά όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια στις δράσεις μας.

Οι δυσμενείς συνέπειες των μνημονίων για τον λαό και την χώρα καθώς και οι επιπτώσεις της πανδημίας καθιστούν σήμερα ακόμα πιο αναγκαία την αντίσταση και τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, για την απόκρουση της επίθεσης στα κοινωνικά, εργασιακά, ατομικά δικαιώματα, τις δημοκρατικές ελευθερίες και το περιβάλλον.

Χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες πιο ενωτικές, δυναμικές, σύνθεσης και υπέρβασης αδυναμιών και παραλήψεων, για να έχουν αποτέλεσμα.

Ο αγώνας συνεχίζεται για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε μια κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης.

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - Απρίλιος 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου