Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Μπλόκο στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες έκαναν για 12η συνεχόμενη φορά οι πολίτες του Βύρωνα.


ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Μπλόκο στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες έκαναν για 12η συνεχόμενη φορά οι πολίτες του Βύρωνα.

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη δράση (12η ) για διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες . Εκατοντάδες  πολίτες  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Πολίτες του Βύρωνα» και προμηθεύτηκαν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα  χωρίς μεσάζοντες απευθείας από τους παραγωγούς.

Η συγκυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί βγήκαν στις αγορές  για καινούργια δανεικά,     ωστόσο οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικροί επαγγελματίες βιώνουν καθημερινά τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξ αιτίας των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών που συνεχίζονται και  επιβάλλονται στην κοινωνία.
Όσο θα συνεχίζονται αυτές οι πολιτικές που σπέρνουν την ανεργία την φτώχεια και την εξαθλίωση εμείς μαζί με όλα τα κινήματα  θα επιλέγουμε δράσεις για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να έχουμε μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες που μας εμπιστεύονται, συμμετέχουν και στηρίζουν τη δράση αυτή. Αντλούμε δύναμη από τη συμμετοχή τους να συνεχίσουμε με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς που πήραν μέρος και επέλεξαν να διαθέσουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες σε καλύτερες τιμές και μάλιστα με επιπλέον  έκπτωση  σε άνεργους συμπολίτες μας, καθώς και για την προσφορά προϊόντων τους, που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση και τα έχουν ανάγκη.Απρίλιος  2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου