Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Παιδικοί σταθμοί: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις.


Παιδικοί σταθμοί:
 Ξεκίνησαν οι αιτήσεις. Η προθεσμία λήγει στις  28 Ιουνίου.
FacebookWhatsAppMessengerTwitter

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους δημοτικούς και ιδιωτικούς σταθμούς για το 2019-2020 για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020, ( voucher),  που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυκτα της 28ης Ιουνίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες.
Ο προϋπολογισμός του Προγράμματος ανέρχεται σε 270 εκατομμύρια ευρώ για την περίοδο 2019 – 2020, από 234 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι. Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, (με 60 εκ. ευρώ ) και από εθνικούς πόρους (με 210 εκ. ευρώ ).
Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, (με 60 εκ. ευρώ ) και από εθνικούς πόρους (με 210 εκ. ευρώ ). Ο προϋπολογισμός του Προγράμματος ανέρχεται σε 270 εκατομμύρια ευρώ για την περίοδο 2019 – 2020, από 234 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι.
Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ στις 21 Ιουλίου 2019. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα. Αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (εισόδημα), η εργασιακή θέση της αιτούσας και η οικογενειακή τους κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑΜΕΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές. 
Να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και
οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί σταθμοί.
Αναλυτικές οδηγίες:
Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς TAXISNET (Username, Password). Η διαπίστευση θα γίνεται αποκλειστικά με τους κωδικούς TAXISNET της αιτούσας και όχι με τους κωδικούς του συζύγου/συντρόφου σύμφωνου συμβίωσης ή άλλου προσώπου.
Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/συντρόφου (όπου απαιτείται) καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.
Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι:
α) χήρος ή
β) κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑμεΑ)
Στο ίδιο διάστημα η αιτούσα / ο αιτών αφού υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση, θα πρέπει να αποστείλει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της Αίτησης, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου