Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Εφοδιαστήκαν με πετρέλαιο οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Βύρωνα


Πολίτες του Βύρωνα

Εφοδιαστήκαν με πετρέλαιο οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Βύρωνα
 
Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας , επιτέλους ξαναζεσταίνονται. Έπρεπε να γίνει «ανταλλαγή πυρών» για να συμβεί το αυτονόητο. Οι παιδικοί σταθμοί προμηθεύτηκαν  πετρέλαιο και το πρόβλημα προς το παρόν τουλάχιστον αποκαταστάθηκε, χωρίς να εγκριθεί ο προϋπολογισμός όπως ισχυρίζονταν  η Δημοτική Αρχή. Φτάσαμε στην χώρα των μνημονίων και στην πόλη του μνημονιακού κ. Χαρδαλιά να ζητιανεύουν οι γονείς πετρέλαιο. Εδώ πάει το «ντροπή» και όχι εκεί που βολεύει την δημοτική αρχή και τον κ.Καρατζά.
   Επίσης πρέπει να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως ούτε γελοίοι , ούτε μυθοπλάστες , ούτε μαφιόζοι  είναι οι γονείς που κατήγγειλαν ότι ξέμειναν από πετρέλαιο οι Παιδικοί Σταθμοί.
Ούτε για πολιτική αλητεία διακρίνονται οι Πολίτες του Βύρωνα  γιατί ανέδειξαν το  πρόβλημα της έλλειψης πετρελαίου.   Και καλά θα κάνει η Δημοτική Αρχή και ο κ Καρατζάς να σέβονται τον αγώνα που δίνουν καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι και πολύ περισσότερο οι άνεργοι γονείς που έχουν πέσει θύματα της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων, εκφραστής της οποίας είναι ο ίδιος και η δημοτική αρχή που υπηρετεί.

Αιδώς Αργείοι !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου