Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Απορρίματα παντοὐ στο Βύρωνα !!!

Τον τελευταίο χρόνο η πόλη μας δε διακρίνεται για την καθαριότητα της. Απορρίμματα υπάρχουν  παντού. Στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τα πάρκα. Στις γειτονιές της πόλης οδοκαθαρισμός δε γίνεται .
Ιδιαίτερα τα  Σαββατοκύριακα η εικόνα της πόλης γίνεται πολύ χειρότερη  τα απορρίμματα ξεχειλίζουν στους κάδους  στα πεζοδρόμια και τις πιλοτές των πολυκατοικιών γιατί  δε γίνεται περισυλλογή των απορριμμάτων.  Είναι χαρακτηριστική η εικόνα που παρουσιάζει ακόμα και σήμερα η πόλη. Ημέρα  εκλογών που υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στην πόλη τα σκουπίδια τα συναντάς παντού. Οι κάδοι απορριμμάτων έχουν ξεχειλίσει και κανείς δεν ενδιαφέρεται.

 Οι πολίτες συνεχίζουμε να πληρώνουμε πανάκριβα δημοτικά τέλη, παρότι μειώνεται συνεχώς το εισόδημά μας.
.

 Αναρωτιέται κανείς, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος που επικοινωνιακά φτιάχνει το προφίλ του μέσω βραβείων από ιδιωτικούς ομίλους για την καθαριότητα νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς και αδαείς  ή μήπως νομίζει ότι επειδή η κρίση οξύνεται όλο και περισσότερο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή για να καλύψει τις δικές του μεγάλες ευθύνες για τα προβλήματα και την υποβάθμιση της ζωής στην πόλη.

Όλες οι foto είναι από την σημερινή ημέρα, ημέρα εθνικών εκλογών και φυσικά μόνο από κεντρικούς δρόμους. Αν στις 17 Ιουνίου 2012 είναι έτσι η εικόνα της πόλις μας, αντιλαμβάνεστε τι μας περιμένει τα άλλα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου