Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εικόνες κατοχής στην Ελλάδα του 2012 !!!

Ακραίες καταστάσεις χωρίς "ακραίες" συμπεριφορές (video)



Αραγε, ντρέπεται κανένας, από το πολιτικό προσωπικό των αστών, παρακολουθώντας τις εικόνες που μεταδίδουν από το πρωί τα τηλεοπτικά κανάλια; Αναφερόμαστε στις τεράστιες ουρές χιλιάδων πολιτών που έγιναν στο Πεδίο του Αρεως οι οποίοι βρήκαν τη ευκαιρία –από την πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμοί της Ιεράπετρας Κρήτης, του Δήμου Αθηναίων και του TELE KRHTH- να προμηθευτούν δωρεάν κάποια κηπευτικά.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου Καμίνη που παρακολουθούμε στο δεύτερο βίντεο. Το καταπληκτικό, όμως, είναι αυτό που μετέδωσε ο ρεπόρτερ στο βίντεο που παρουσιάζει την είδηση: «κατά την διάρκεια της διανομής δεν παρατηρήθηκαν ακραίες συμπεριφορές». Δηλαδή θα ήταν αναμενόμενο να διαπληκτιστούν αναμεταξύ τους οι φτωχοί πολίτες για το ποιοι θα κατόρθωναν να πολεμήσουν την πείνα τους με λίγες ντομάτες και αγγούρια;


Μπροστά στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί άλλες "ακραίες" συμπεριφορές θα έπρεπε να έχουν οι πολίτες .... 

Τέτοιες εικόνες επιβεβαιώνουν αυτούς που μιλάνε ότι το αστικό σύστημα έχει οδηγήσει την χώρα μας σε ανθρωπιστική καταστροφή. Εικόνες από τις τραγικές στιγμές της Κατοχής του ’40.
Ευχόμαστε και παλεύουμε σύντομα να έχουμε απελευθέρωση της χώρας μας από την στυγνή δικτατορία ντόπιων και ξένων μονοπωλίων και να λογοδοτήσουν σε λαϊκά δικαστήρια οι υπεύθυνοι αυτής της εξαθλίωσης του λαού μας.



Ανάρτηση από : http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου