Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Καταργώντας τους μεσάζοντες. 6η Συνάντηση στο Βύρωνα χωρίς μεσάζοντες.ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ                                       Βύρωνας  26/2/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αγώνας για αξιοπρεπή ζωή συνεχίζεται.
Αγοράζουμε φτηνά και ποιοτικά  ελληνικά αγροτικά προϊόντα 
καταργώντας τους μεσάζοντες.

Σάββατο 23  Φεβρουαρίου 2013 στο Βύρωνα

Οι Πολίτες του Βύρωνα συνεχίζουν τη δράση τους στη πόλη με στόχο την αξιοπρεπή διαβίωση στην εποχή της κρίσης.
Την στιγμή που με την βάρβαρη πολιτική που ασκούν συγκυβέρνηση, Τρόικα, Δ.Ν.Τ., Τράπεζες, μειώνονται μισθοί, συντάξεις και κλείνουν χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις. Την στιγμή που μειώνονται τα ατομικά και οικογενειακά εισοδήματα και αυξάνονται οι φόροι και τα χαράτσια, την στιγμή που εξαπλώνεται η ανεργία η φτώχια, η ανέχεια και χιλιάδες άνθρωποι κοιμούνται στους δρόμους εμείς δεν μπορούμε να μένουμε αδρανείς.
Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα για την συνολική ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους, ώστε να φύγουν από τη χώρα συγκυβέρνηση, Τρόικα και όλοι όσοι στηρίζουν την πολιτική αυτή. Δεν μένουμε αδρανείς, δεν καταγγέλλουμε  μόνο. Αναλαμβάνουμε δράσεις με αίτημα ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ. Να κουρευτούν οι τιμές στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ. Να μειωθεί δραστικά ο ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης.

Συνεπείς στη δέσμευση μας και με την στήριξη χιλιάδων μέχρι σήμερα πολιτών, που συμμετέχουν και ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας για αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες,  οργανώνουμε την 6η  συνάντηση με παραγωγούς το Σάββατο 23 / 2 / 2013 με διάφορα προϊόντα . Στόχος μας  να δημιουργηθεί ΡΩΓΜΗ στα ΚΑΡΤΕΛ, ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ  ώστε να εξαναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές.

Μειώνουν τα μεροκάματα και τις συντάξεις.  ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ.

Η κίνηση μας αυτή επιδιώκει να αναδείξει μια άλλη κοινωνική και συνεταιριστική οικονομική σχέση μεταξύ των παραγωγών και των πολιτών. Δεν θέλει να υποκαταστήσει τους  έμπορους στην πόλη.  Στηρίζουμε την αγορά της πόλης, ψωνίζουμε από τους επιχειρηματίες  της πόλης και αυτοί   πρέπει να στηρίξουν την τοπική κοινωνία με προσιτές τιμές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.  ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε. Τα αγροτικά προϊόντα, τις τιμές και το χώρο της συνάντησης. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν για άλλη μια φορά  αυτή την προσπάθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου