Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο "προστάτης" των εργαζομένων



Κυριάκος Μητσοτάκης




Ο πολιτικός ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού, ο άνθρωπος που καυχιέται για την πολιτική του συμβολή στην υλοποίηση της πολιτικής των απολύσεων στο δημόσιο, εμφανίζεται σήμερα ως ένας από τους υποστηρικτές του δικαιώματος στην εργασία των μεταλλωρύχων στις σκουριές στη Χαλκιδικής.
Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους στην Αθήνα οι μεταλλωρύχοι παρέδωσαν το ψήφισμά τους στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Βουλή και ζήτησαν λύση στο πρόβλημά τους, χαρακτηρίζοντας «αδιαπραγμάτευτο» το δικαίωμα στην εργασία. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν πρόθυμος να τους δεχτεί  και να παραλάβει το ψήφισμα.
Την ίδια προθυμία έδειχνε και ως υπουργός  Διοικητικής Μεταρρύθμισης όταν  παραλάμβανε τα ψηφίσματα των απολυμένων και διαθέσιμων δημοσίων υπαλλήλων. ‘Έφευγε από την πίσω πόρτα του υπουργείου παραπέμποντας  τις συναντήσεις είτε στον Γενικό του Γραμματέα, είτε… στις καλένδες !

2 σχόλια:

  1. Όπως τα λέτε: Ο πολιτικός ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως αφου δεν καταφεραμε να κανουμε την επανασταση μας σαν Ελληνες θα εχουμε παντα αυτους τους δοσιλογους, δεξιους και αριστερους, πρασινους, ροζ και οπως θελουν να αυτοαποκαλουνται να μας λενε το ασπρο μαυρο και εμεις να τους ξαναεκλεγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή