Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Έντονο άρωμα ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ


Έντονο άρωμα ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ
    Ο  Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης                 μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης.
      
       
Αποτέλεσμα εικόνας για κατωποδης βυρωνας


Κυρίαρχο το άρωμα «ΠΑΣΟΚ» στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, τη σύνθεση της οποίας ανακοίνωσε σήμερα η Κουμουνδούρου με ονόματα στελεχών γενικότερα της Κεντροαριστεράς.
Πρόκειται για πολύπλευρη διεύρυνση τόσο ως προς το εκσυχρονιστικό όσο και προς το «παραδοσιακό» ΠΑΣΟΚ με πρώην βουλευτές και υπουργούς, όπως οι Θανάσης Γικονόγλου, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Κασσάρας, Χρήστος Κοκκινοβασίλης, Μαρία Θεοχάρη, Χρύσα Μανώλια, Δημήτρης Παλαιοθόδωρος, Στέφανος Τζουμάκας και Άγγελος Τόλκας.
Στην ΚΕΑ εντάχθηκε και η Ρεγγίνα Βαρτζέλη, πρώην διευθύντρια του γραφείου πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, ο γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Θύμιος Λιβάνης, και ο συνομιλητής του Κώστα Σημίτη, Νίκος Μουζέλης.
Επίσης, περιλαμβάνονται ονόματα που προέρχονται από την ανανεωτική αριστερά, όπως ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο πρώην υφυπουργός Νίκος Μπίστης και το στέλεχος Ευρωπαϊκής Επιτροπής Σωτήρης Βαλντέν, μέλη και οι δύο της Κίνησης «Γέφυρα», και από τη ΔΗΜΑΡ, η οποία συμμετέχει στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με τους Φώτη Κουβέλη, Θανάση Θεοχαρόπουλο και ο Δημήτρη Χατζησωκράτη. Από το Ποτάμι προέρχονται ο πρώην βουλευτής του Σπύρος Δανέλης και ο υποψήφιος ευρωοβουλευτής Θεόδωρος Τσίκας.
Συμμετέχουν ακόμα αρκετά πρόσωπα από τον συνδικαλιστικό χώρο με τους προέδρους εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ και της ΕΥΔΑΠ, Γιώργο Αδαμίδη και Γιώργο Αλεξανδράκη, και από την τοπική αυτοδιοίκηση με νυν και πρώην δημάρχους.
Τέλος, ξεχωρίζουν προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.  Για παράδειγμα οι καθηγητές Αντώνης Λιάκος και Ηλίας Νικολακόπουλος, ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.
Η πρώτη συνεδρίαση της ΚΕΑ θα γίνει το Σάββατο στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).
Πηγή: efsyn.gr

                                                                                                         ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου