Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Στην τελική ευθεία οι παραγγελίες για την 4η συνάντηση χωρίς μεσάζοντες


Συνεχίζονται οι παραγγελίες των προϊόντων της 4ης συνάντησης με τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες και η ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης μας έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη.
Αυτή τη δύσκολη εποχή στην οποία ζούμε, με τις χιλιάδες των ανέργων, την καταράκωση μισθών και συντάξεων, τα αλλεπάλληλα χαράτσια, τη συνεχιζόμενη ακρίβεια και την μεγάλη ανέχεια που μαστίζει το λαό μας, η πρωτοβουλία μας έρχεται να δώσει χέρι βοήθειας και αλληλεγγύης σε όλους τους συμπολίτες μας. Δεν ισχυριζόμαστε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες επαρκούν για την ανατροπή της πολιτικής της τρόικας, του ΔΝΤ και των ντόπιων εκφραστών τους, αλλά σίγουρα δίνουν μια ανάσα στο δοκιμαζόμενο λαό.

Οι παραγγελίες υποβάλλονται στην ειδική φόρμα παραγγελιών που βρίσκεται στο πάνω δεξί   μέρος της σελίδας μας μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να τις υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα που επιθυμούν στο άλσος της Αγίας Τριάδας (Λαμπηδόνα) καθημερινά έως την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 από ώρα 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή από 11 π.μ. έως 12.30 μ.μ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου