Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Έξω οι τραμπούκοι από το Δημαρχείο Βύρωνα


ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΡΕΪΖΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Ο γνωστός επιχειρηματίας Ρεϊζίδης Μενέλαος που στις τελευταίες δημοτικές  εκλογές κοσμούσε το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Χαρδαλιά και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος προχώρησε σε μια τραμπούκικη και φασιστική επίθεση σε βάρος του κ. Τζιορτζιώτη Σταύρου επικεφαλή της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα , μέσα στο Δημαρχείο το απόγευμα της  Τετάρτης  3 Οκτωβρίου 2012.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής ποιότητα ζωής που Ρεϊζίδης Μενέλαος ήθελε να περάσει ως απόφαση της επιτροπής τις απόψεις του  για τις διαφημιστικές παράνομες και μη πινακίδες, για τα πανό και τις αφίσες τον κομμάτων και των φορέων της πόλης. Στη συνεδρίαση ο κ. Τζιορτζιώτης Σταύρος παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Αριστερής Παρέμβασης και προσπάθησε να εκφράσει τις απόψεις της παράταξης του ζητώντας να καταγραφεί στα πρακτικά η διαφωνία του.
Στη συνέχεια και ενώ είχαν αποχωρήσει τα περισσότερα μέλη της επιτροπής, αναίτια ο Ρεϊζίδης στο διάδρομο του Δημαρχείου κτύπησε το Τζιορτζιώτη και το έβαλε στα πόδια. Πρόκειται για μια άνανδρη, τραμπούκικη φασιστική ενέργεια η οποία δεν έχει προηγούμενο.
Ο ξυλοδαρμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που πληθαίνουν τέτοιες συμπεριφορές στην κοινωνία και στην πολιτική ζωή. Ο τραμπουκισμός και ο ξυλοδαρμός πρέπει  να καταδικάζονται και να τιμωρούνται.
Ζητάμε από το Δήμαρχο Βύρωνα όχι μόνο να καταδικάσει την τραμπούκικη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του αλλά και  να τον  αποπέμψει από το δημοτικό συμβούλιο, να μην εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Δήμου πουθενά ο τραμπούκος Ρεϊζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου