Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ζητούν να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Ζητούν  να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο
 για να συζητηθεί και να αντιμετωπιστεί η σχολική βία

Σύσσωμες –σχεδόν –οι δημοτικές παρατάξεις  της αντιπολίτευσης απαντούν  θετικά στο αίτημα της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ με επικεφαλής τον Σωτηρόπουλο Αλέξη που πρώτη έθεσε το αίτημα να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα την βία στα σχολεία,  με αφορμή το άγριο ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο της Ανάληψης.    Αναλυτικές ειδήσεις  μπορείτε να διαβάσετε  στο http://politestouvirona.blogspot.com

Αποτέλεσμα εικόνας για δημαρχειο βυρωνα

Η μια μετά την άλλη, με την σειρά που αναφέρονται , οι παρατάξεις- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ –μέχρι την  Δευτέρα 17.2  το απόγευμα , απάντησαν  θετικά και  συμπράττουν και στηρίζουν το αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.  

Η παράταξη ΜΑΖΙ για το Βύρωνα του κ. Μπαντή, όπως και η παράταξη του Δημάρχου κ. Κατωπόδη δεν έχουν απάντηση,  μέχρι την  Δευτέρα το απόγευμα για την έκτακτη σύγκλιση του Δ. Συμβουλίου. Ίσως να χρειάζονται ακόμη περισσότερο χρόνο για να το σκεφτούν .

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του  Δ.Σ. θα πρέπει να συγκαλέσει άμεσα συμβούλιο, είναι υποχρεωμένος ακόμη και εάν έχει διαφορετική γνώμη.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου