Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΟΒΑΤΑΙ... Καταγγελία από τις Συλλογικότητες "Ενάργεια" και "Βύρωνας και τριγύρω"

 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΟΒΑΤΑΙ

ΤΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.,

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!

 

Κυρίες, Κύριοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Παρά ακόμη και τις έγγραφες (Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα: 8.27 μ.μ.) υποσχέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ότι, το με Αρ. Πρωτ.: 12407/07-07-2020 αίτημα (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω επισυναπτόμενο σύνδεσμο) των συλλογικοτήτων «Ενάργεια» & «Βύρωνας και τριγύρω», δηλαδή, ένα αίτημα τουλάχιστον 40 πολιτών (εκείνη τη χρονική περίοδο, γιατί στην πορεία η «Ενάργεια» υπετριπλασίασε τα μέλη της) με θέμα: «Αίτημα για συζήτηση στο Δ.Σ. του κόστους των Παιδικών Χαρών που έχουν ανακατασκευαστεί καθώς και διαφόρων θεμάτων που τις αφορούν», τελικά, χθες, 9 Νοεμβρίου 2020, ενημερωθήκαμε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι, αυτό – κατά παράβαση, για νιοστή φορά, του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίουδεν θα συζητηθεί, αλλά, θα υπάρξει, προφανώς στις ερωτήσεις-αναφορές, έγγραφη απάντηση-σημείωμα του Αντιδημάρχου Τ.Υ.Δ.Β.

Για να είστε λοιπόν ενήμεροι της υπόθεσηςΠαρακαλούμε όπως, απαραιτήτως, διαβάσετε το άρθρο της Κυριακής, 12 Ιουλίου 2020, με τίτλο: «Ήρθε η ώρα να μας πουν πόσο κόστισε η ανακατασκευή των Παιδικών Χαρών, έφθασε η ώρα ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ το πόσο έπρεπε να κοστίσουν», δείτε τον πρόλογο:

«Με την Αρ. Πρωτ.: 12407/07-07-2020 ζητήσαμε να συζητηθεί επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο το κόστος των Παιδικών Χαρών που έχουν ήδη ανακατασκευαστεί, γιατί αφενός μεν κόστισαν κατά 1/3 λιγότερα χρήματα από όσα διατείνεται η Διοίκηση, αφετέρου δε γιατί εκφράζονται αμφιβολίες ακόμη και για τα δαπανηθέντα ποσά»,

 ΚΑΙ, εκτός των άλλων, ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ στο φωτογραφικό υλικό της παραγράφου ε) «Τα επικίνδυνα κράσπεδα της Παιδικής Χαράς της Αγίας Τριάδος, βλέπε συνημμένη φωτογραφία ν. 1, όπου, με τη συγκεκριμένη κατασκευή του κρασπέδου, εύκολα μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα σε κάποιο από τα παιδιά που παίζουν ή τρέχουν σε αυτή (η λύση του προβλήματος, σας έχει ήδη προταθείhttps://vironasipolimas.blogspot.com/2020/03/blog-post_68.html βλέπε συνημμένη φωτογραφία ν. 2, ), καθώς και ο περιβάλλων χώρος αυτής, το Άλσος της Αγίας Τριάδας».

 Επισυνάπτουμε τον σύνδεσμο:

https://vironasipolimas.blogspot.com/2020/07/blog-post_12.html

 Συλλογικότητες "Ενάργεια" και "Βύρωνας και τριγύρω"

Βύρωνας, 10 Νοεμβρίου 2020


                                                                                  ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου