Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Σε συνελεύσεις τη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα θα αποφασίσουν οι αγρότες για τις επόμενες κινήσεις τους

Σε συνελεύσεις που θα γίνουν στα μπλόκα
τη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα
θα αποφασίσουν οι αγρότες για τις επόμενες κινήσεις τους


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 μ.μ. το Σάββατο το συλλαλητήριο εργαζομένων και αγροτών που συναντήθηκαν για δεύτερη μέρα και διαδήλωσαν στο Σύνταγμα στο πλαίσιο της πανελλαδικής παναγροτικής κινητοποίησης που αποφάσισαν δεκάδες μπλόκα της Πανελλαδικής Επιτροπής.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, στο συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων και πολλές άλλες συλλογικότητες που στηρίζουν τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς.








Οι κινητοποιήσεις αγροτών, ελεύθερων επαγγελματιών και εργαζομένων έχουν φέρει την συγκυβέρνηση σε δυσμενή θέση.

Χιλιάδες εργαζόμενοι συναντήθηκαν με τους αγρότες από τα μπλόκα και έστειλαν δυνατό μήνυμα κλιμάκωσης και κοινού αγώνα εργατών και αγροτών ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τον αντιασφαλιστικό όλεθρο που σχεδιάζει η κυβέρνηση. 

Οι αγρότες δίνουν εκ νέου ραντεβού στα μπλόκα τους για να εκτιμήσουν την πανελλαδική κινητοποίηση και να συζητήσουν για την κλιμάκωση του αγώνα τους, απορρίπτοντας το διάλογο - απάτη της κυβέρνησης.

Την κλιμάκωση των αγώνων τους προετοιμάζουν και τα εργατικά συνδικάτα, με ένταση των πρωτοβουλιών τους μπροστά και στην προετοιμασία νέας απεργίας αν η κυβέρνηση φέρει το νόμο στη Βουλή.

Πολίτες του Βύρωνα - 13 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου