Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Δήμος Βύρωνα: Πρόβλημα στην παρασκευή γευμάτων για το κοινωνικό συσσίτιο

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ
Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στις εγκαταστάσεις στο δημοτικό αναψυκτήριο «Άστρα», όπου παρασκευάζεται το φαγητό, για το κοινωνικό παντοπωλείο. Τα προβλήματα σχετίζονται με την παρασκευή γευμάτων και τους όρους υγιεινής, που προβλέπονται και πρέπει να τηρούνται στην παρασκευή φαγητού. 

Για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και για να μην στερηθούν οι 70 περίπου ωφελούμενοι συμπολίτες μας την σίτιση τους, το φαγητό θα παρασκευάζεται, στο μαγειρείο του 9ου Δημοτικού Παιδικού σταθμού του Δήμου Βύρωνα.

Η δημοτική αρχή οφείλει να αντιμετωπίσει άμεσα το πρόβλημα αυτό, να αποκαταστήσει τις ζημιές στα «Άστρα», ώστε να μπορεί να παρασκευάζεται το φαγητό. Μέχρι την έναρξη της νέας χρονιάς -1η Σεπτεμβρίου- όπου θα ανοίξει ο παιδικός σταθμός, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι αναγκαίες παρεμβάσεις, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία του σταθμού και στη σίτιση των παιδιών. 

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική αρχή οφείλει να διασφαλίσει ότι η παρασκευή, η μεταφορά και η διάθεση του φαγητού θα γίνεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υγειονομικές διατάξεις και με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - 16 Ιούλη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου