Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΠΥΡΚΑΛ: Πρώτες αγωνιστικές αντιστάσεις, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ στις 11 το πρωί.

                                        ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΠΟΛΗ

Η ΕΚΤΑΣΗ της ΠΥΡΚΑΛ να ΑΠΟΔΩΘΕΙ στο ΛΑΟ 

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έτσι ώστε να μην γίνει ΠΑΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ο χώρος που σήμερα βρίσκεται η ΠΥΡΚΑΛ. 

Ήδη το σωματείο εργαζομένων στα πλαίσια των αντιδράσεων του,  για την μεταφορά της ΠΥΡΚΑΛ χωρίς κανένα σχέδιο και με ενδεχόμενο να υποβαθμιστούν ακόμη περισσότερο τα  Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα  με ότι αυτό συνεπάγεται με την άμυνα της χώρας, έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στο Μαξίμου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στην π. ΠΥΡΚΑΛ κ. Κωστόπουλος σε μια προσπάθεια να στείλει μήνυμα εκφοβισμού στους εργαζόμενους, που αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης την Τετάρτη το πρωί άρχισε να καλεί εργαζόμενους για να τους κάνει παρατήρηση γιατί συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 3 Απριλίου έξω από την είσοδο του εργοστασίου, την ώρα της φιέστας του πρωθυπουργού.. Ο εν λόγο κύριος τα ..μάζεψε μετά την παρέμβαση του σωματείου εργαζομένων.

Σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Υμηττού, από δημοτικές παρατάξεις που είναι αντίθετες στα σχέδια της κυβέρνησης και ζητούν ο χώρος να γίνει πάρκο για  τις ανάγκες του λαού της ευρύτερης περιοχής.

Η δημοτική παράταξη ΜΑΡΙΔΑ- Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής- του  Δήμου Δάφνης- Υμηττού σε ανακοίνωση  της αναφέρει:

 


                                                                                                     ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου