Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Επικίνδυνο διώροφο στο Βύρωνα


Επικίνδυνο διώροφο 
Ολυμπιάδος και Αδαμαντίου Κοραή γωνία
Η Ηλεκτρονική σελίδα Βύρωνας η πόλη μας επανέρχεται με νέο δημοσίευμα σχετικά με το επικίνδυνο διώροφο επί της οδού  Ολυμπιάδος και Αδαμαντίου Κοραή.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι από τις 28 Νοεμβρίου 2019 έχει ενημερωθεί ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Καραγιάννης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και δεν ελήφθη κανένα μέτρο!
Στις 14 Ιανουαρίου 2020, γίνεται (κατόπιν κληρώσεως και όχι επιλογής) προώθηση του παραπάνω αναφερόμενου ηλεκτρονικού μηνύματος προς κάποιον επί κεφαλής Δημοτικής Παράταξης...
  

Και επειδή ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δήμου Βύρωνα και ο επί κεφαλής παράταξης * που ενημερώσαμε, για μήνες ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε, πάλι εμείς (το πράξαμε δις για το διώροφο της Χρ. Σμύρνης & Παν. Τσαλδάρη, το πράξαμε και για το κτίσμα της οδού Κωνσταντιλιέρη αρ. 78-80), από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων, την διενέργεια αυτοψίας.
     


ΠΡΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών
 
Κοινοποίηση: Δήμος Βύρωνα
Κοινοποίηση: Δημοτικές Παρατάξεις Δήμου Βύρωνα

ΘΕΜΑ: «Επικίνδυνο διώροφο Ολυμπιάδος αρ. 51 και Αδαμάντιου Κοραή γωνία, στον Δήμο Βύρωνα»


Αξιότιμε κύριε Τμηματάρχα,

Παρακαλούμε όπως άμεσα, λόγω επικινδυνότητας, διενεργήσετε αυτοψία στο ασυντήρητο και εγκαταλελειμμένο διώροφο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιάδος αρ. 51 και Αδαμάντιου Κοραή γωνία, στον Δήμο Βύρωνα.

Δείτε συνημμένες φωτογραφίες.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου -και στη διοίκηση του Δήμου στην οποία κοινοποιείται η παρούσα αναφορά- λέγοντας ότι, επιβάλλεται, Άμεσα, η Τεχνική Υπηρεσία να προχωρήσει στη λήψη μέτρων ασφαλείας, περιμετρικά των όψεων του κτίσματος για την αποφυγή ατυχήματος των διερχομένων και με πινακίδες σήμανσης - αναγραφής - προειδοποίησης περί του κινδύνου πτώσης σοβάδων.

ΠΗΓΗ: Βύρωνας η πόλη μας.gr. 15 Μαΐου 2020 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου