Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Οκτώβρη

στις 1 μ. μ. από τα Προπύλαια στη βουλή.




Stop στο νέο όργιο των εξοπλισμών και στην αύξηση της θητείας.

Όχι στη στράτευση στα 18 και στην πρόσληψη 15.000 μισθοφόρων στρατιωτών, αγώνας ενάντια στη στρατιωτικοποίηση και την αστυνομοκρατία. Αγώνας για την ειρήνη και τη φιλία των λαών – όχι στην πολεμική προετοιμασία.

 Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας, δεν πολεμάμε για κεφάλαιο, ΑΟΖ, πολυεθνικές, εξορύξεις, ΝΑΤΟ! Έξω οι βάσεις, έξοδος από το ΝΑΤΟ.

Λαός και νεολαία δεν είναι αναλώσιμοι- Κοινός αγώνας σε Ελλάδα και Τουρκία ενάντια σε κυβερνήσεις, ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με αυτά τα συνθήματα προμετωπίδα δεκάδες συλλογικότητες και κινήσεις νεολαίας, γειτονιάς και εργαζομένων παρεμβαίνουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα αυξημένης πολεμικής απειλής και πολεμοκαπηλείας και καλούν σε αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 24 Οκτώβρη στις 1 μ. μ. από τα Προπύλαια στη βουλή.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν μεταξύ άλλων :

Την ώρα που οι κοινωνικές ανάγκες για παιδεία, υγεία, πρόνοια και εργασία είναι επιτακτικές, οι μαχόμενες δυνάμεις λαού και νεολαίας δεν δέχονται να πετάγονται δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς. Διατρανώνουν: «Δεν θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας στα χακί! Λαός και νεολαία στην πρώτη γραμμή για μια ζωή ελεύθερη».

Το κάλεσμα υπογράφουν φοιτητικά σχήματα της ΕΑΑΚ, ο Ανυπόταχτος Μαθητής, συλλογικότητες της νέας εργατικής βάρδιας αλλά και η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα ΕΚΑ, αριστερές αντικαπιταλιστικές κινήσεις πόλης από δήμους της Αθήνας καθώς και η περιφερειακή κίνηση Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, Εργατικές Λέσχες, το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, καθώς και ο Συντονισμός για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό (ΣΥΠΡΟΜΕ).

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου