Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Υποψήφια δήμαρχος Βύρωνα η Β. Σάρολα με την υποστήριξη των ανεξάρτητων

Αναδημοσίευση από εδώ.
Στη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου η κα Βασιλική Σάρολα εκ μέρους των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Τάσου Μαυρόπουλου, Θανάση Κοσκινά, Θανάση Παπαδημητρίου, Σωτήρη Παπαμιχαήλ, Χάρη Σώζου ανακοίνωσε την κάθοδο νέου ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχήματος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Η εφημερίδα "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι "Αν και δεν το δήλωσε ρητά, ήταν ξεκάθαρο για όλους, ότι θα ηγηθεί του νέου σχήματος ως υποψήφια δήμαρχος Βύρωνα η κ. Σάρολα"
Μένει να δούμε εάν η αναφορά της εφημερίδας -ότι η κ. Σάρολα θα ηγηθεί της νέας δημοτικής παράταξης- είναι ακριβής και γιατί κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε στη συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου με την γνωστοποίηση της δημιουργίας νέας παράταξης.
Για το σχόλιο: "ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ"

Την κάθοδο νέου ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχήματος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βασιλική Σάρολα, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Προϋπολογισμό του Δήμου Βύρωνα του 2019, το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Η κυρία Σάρολα προέβη στη συγκεκριμένη ανακοίνωση εκ μέρους των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, Τάσου Μαυρόπουλου, Θανάση Κοσκινά, Θανάση Παπαδημητρίου, Σωτήρη Παπαμιχαήλ, Χάρη Σώζου και της ίδιας. Αν και δεν το δήλωσε ρητά, ήταν ξεκάθαρο για όλους, ότι θα ηγηθεί του νέου σχήματος ως υποψήφια δήμαρχος Βύρωνα.

Ειδικότερα, στη δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, την πρόθεσή μας να συμμετέχουμε στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μέσω ενός ανεξάρτητου ενωτικού δημοτικού συνδυασμού, που αναλυτικά θα παρουσιάσουμε στους συνδημότες μας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

[…] Πιστεύουμε στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παλεύουμε καθημερινά για αυτόν,χωρίς ποτέ να προτάξουμε κομματικά πιστεύω και δεσμεύσεις, αλλά με μοναδικό γνώμονα τη δημοκρατική μας συνείδηση και την αγάπη μας για τον Βύρωνα.

[…] Θεωρούμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας και επιθυμούμε να συμβάλλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο είναι θετικά και μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον της προσπάθειάς μας».

Η Βασιλική Σάρολα ήταν η πρώτη σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης «Στάση Βύρωνα» στις δημοτικές εκλογές του 2014. Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο παραιτήθηκε από τη θέση αυτή, λόγω των διαφοροποιήσεων της από τη δημοτική αρχή όπως και από μέλος της δημοτικής ομάδας της «Στάση Βύρωνα». Στη συνέχεια συμμετείχε σε μια άτυπη δημοτική παράταξη με άλλους διαφωνούντες πρώην δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζουν το νέο σχήμα: Αριστερά, στο βάθος διακρίνεται όρθιος ο Χάρης Σώζος. Από αριστερά, στα έδρανα διακρίνονται κατά σειρά οι Τάσος Μαυρόπουλος, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, Θανάσης Παπαδημητρίου, Θανάσης Κοσκινάς (μπροστά από τον κ. Παπαδημητρίου) και η Βασιλική Σάρολα.

Πηγή: epikoinonia.info - 22 Νοέμβρη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου