Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ σε ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ


ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ       
ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ 
σε ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ



 Αποτέλεσμα εικόνας για κολυμβητηριο δημου βυρωνα"Αποτέλεσμα εικόνας για κολυμβητηριο δημου βυρωνα"
Πέρασαν τέσσερις μήνες από την έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας του κολυμβητηρίου  και των καλλιτεχνικών εργαστηριών   και τα   προγράμματα που παρακολουθούν εκατοντάδες συμπολίτες μας όλων των ηλικιών δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη!!!

Σύμφωνα με την Δημοτική αρχή και τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχουν γυμναστές για να λειτουργήσουν τα προγράμματα γιατί δεν έχουν εγκριθεί ακόμη οι σχετικές προσλήψεις. Κι αν κάποιοι αναρωτηθούν αν υπάρχουν τα χρήματα για προσλήψεις, τα πάνω από  300000,00 ευρώ που εισπράττονται ετησίως φτάνουν και περισσεύουν για την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου με μόνιμο προσωπικό. Η επιλογή της πρόσληψης συμβασιούχων στο κολυμβητήριο είναι καθαρά πολιτική και οι μέχρι σήμερα  αιτιάσεις ης δημοτικής αρχής δεν πείθουν για την ορθότητά τους. 

Κρίνοντας από το αποτέλεσμα της αδυναμίας λειτουργίας του κολυμβητηρίου δικαιώνεται η θέση όσων υποστηρίζουν την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου.

Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στα καλλιτεχνικά εργαστήρια που και εκεί δεν έχουν ξεκινήσει μέχρι σήμερα όλα τα μαθήματα σε όλα τμήματα. Παραδίδονται μόνο μαθήματα πιάνου  στο ένα τμήμα και ζωγραφικής.



Η  δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη για αυτή την κακή κατάσταση και την μη λειτουργία των προγραμμάτων  στα καλλιτεχνικά, εργαστήρια και το Κολυμβητήριο.
Δυστυχώς για τους δημότες οι αδυναμίες και οι επιλογές των διοικούντων έχουν άμεσες συνέπειες στην καθημερινότητα των ίδιων και των παιδιών τους. Χρειάζεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες  οι ίδιοι έτσι ώστε να ασκηθεί  πίεση στην δημοτική αρχή, μήπως και αλλάξει η άσχημη κατάσταση στην πόλη.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου