Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ και δύο αντιδήμαρχοι εμβολιάστηκαν εκτός σειράς

Σύμφωνα με ανάρτηση στο f b

Ποιος θα πληρώσει για αυτές τις απαράδεκτα πολιτικές και ηθικές πρακτικές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τι έχει να πει για τα πρωτοκλασάτα στελέχη του στο Βύρωνα.

Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΙ  ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.  ………………………………………………………………………………………………………………………………….

 


Αρχίζει να λύνεται ο Γρίφος για το ποιοι εμβολιαστήκαν εκτός σειράς στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα.

Η ιστοσελίδα μας με δύο δημοσιεύματα 19 και 26 Φεβρουαρίου, ανέδειξε τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν με τους εμβολιασμούς στις 16 Φεβρουαρίου –ημέρα της μεγάλης χιονόπτωσης, που τα εμβόλια με απόφαση του υπουργείου υγείας αναβλήθηκαν- στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβούλιου υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Γώγου επικεφαλή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ και του δημοτικού συμβούλου κ. Μαυρόπουλου Τάσου επικεφαλή της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης, που έθεσε το ερώτημα εάν εμβολιάστηκαν άτομα, την ημέρα εκείνη στο κέντρο υγείας, και πως ειδοποιήθηκαν αφού οι εμβολιασμοί  αναβλήθηκαν. Διαβάστε εδώ αναλυτικά  http://politestouvirona.blogspot.com/2021/02/16-2021.html#more

 Η ιστοσελίδα μας ενώ είχε πληροφορίες, με αίσθημα ευθύνης δεν θέλησε να αναφερθεί. Περίμενε.   Α) ότι η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας, το υπουργείο υγείας, θα πάρουν θέση στο ζήτημα αυτό, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει. Β) την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου θα συζητηθεί το θέμα του Κέντρου Υγείας για να τεθούν ερωτήματα και να δοθούν απαντήσεις από τους αρμοδίους, όπως ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κος Μαργαρίτης που έχει καλεστεί στη συνεδρίαση.

Τα γεγονότα όμως τρέχουν

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου, αργά το βράδυ, ενημερωθήκαμε από αναγνώστες της ιστοσελίδας μας για την παρακάτω ανάρτηση:

   Μετά την ανάρτηση στο fb του κ Γώγου,  αρxίzει να λύνεται ο γρίφος για το ποιοι και πόσοι εκτός σειράς εμβολιαστήκαν.

Ο κ. Γώγος ο όποιος είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα  κάλεσμα να πάνε να εμβολιαστούν αφού πρώτα επικοινωνήσουν με το Κέντρο Υγείας, με την νέα του ανάρτηση αναφέρει ότι Δήμαρχος και δυο αντιδήμαρχοι εμβολιαστήκαν εκτός σειράς και όχι κάποιος δικός του. Δεν γνωρίζουμε προς το ΠΑΡΟΝ εάν έχει πάει και κάποιος από τους φίλους του στο fb, θα φανεί αυτό.

Πρόκειται για μια ανάρτηση βόμβα για την δημοτική αρχή, τον δήμαρχο και τα στελέχη του, που εάν με την στάση τους την επιβεβαιώσουν, καταρρίπτεται κάθε πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα που μέχρι τώρα επικαλούνται.

Πρόκειται για μια ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη ενέργεια και συμπεριφορά όταν οι ίδιοι άνθρωποι ως δημοτική αρχή με δελτίο ενημέρωσης στη σελίδα του Δήμου ενημέρωναν τους κατοίκους ότι οι εμβολιασμοί αναβλήθηκαν:  Ενημέρωση από το Δήμο Βύρωνα σχετικά με τη χιονόπτωση 16Φεβρουαριου 2021

 Ενόψει των ειδικών συνθηκών που δημιουργούνται από τις σφοδρές χιονοπτώσεις ενημερώνουμε τους πολίτες, τα παρακάτω:

·         Αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για σήμερα εμβολιασμοί covid 19, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας

      

Η αναβολή όμως, δεν αφορούσε τους ίδιους- Δήμαρχο, αντιδημάρχους-  που πήγαν και εμβολιαστήκαν εκτός σειράς.

Ντροπή είναι η λέξη που τους ταιριάζει!!

 Ευθύνες όμως έχει και η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας και  όσοι εργαζόμενοι εμπλέκονται στους εμβολιασμούς, που έγιναν εκτός σειράς.Το υπουργείο υγείας,  η Διεύθυνση της 1η Υγειονομικής Περιφέρειας που όλες αυτές τις ημέρες έκαναν πως δεν άκουγαν. Τώρα, τι έχουν να πουν στο λαό του Βύρωνα που υπομονετικά καρτερά να έρθει η σειρά του να εμβολιασθεί;

Ποιος θα πληρώσει για αυτές τις απαράδεκτα πολιτικές και ηθικές πρακτικές;

Ο ΣΥΡΙΖΑ τι έχει να πει για τα πρωτοκλασάτα στελέχη του στο Βύρωνα;                                               Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΙ  ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.

Τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στο θέμα αυτό ενώ το γνωρίζουν; Τι θέλουν να κρύψουν; 

 Αυτές οι πολιτικές συμπεριφορές και  πρακτικές, των συγκεκριμένων στελεχών της τοπικής δημοτικής εξουσίας  αυτό που προσφέρουν, είναι η απαξίωση της πολιτικής.

Αυτοί που τους στηρίζουν να τους χαίρονται.

 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου