Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

«Τα άκουσε» ο Πολάκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα

Αναδημοσίευση από εδώ.


Λεκτική αντιπαράθεση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα με ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, με αφορμή μια ερώτηση που του απηύθυνε μία λογοθεραπεύτρια. Ο υπουργός ήρθε αντιμέτωπος με τα παράπονα γονιών και λογοθεραπευτών για την περικοπή κονδυλίων για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες.

«Έχω το δελτίο Τύπου του υπουργείου Υγείας το 2015, 1η Ιουλίου του 2015», ανέφερε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας η λογοθεραπεύτρια. 

«Άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε», απάντησε ο υπουργός.

Η ίδια, χωρίς να σχολιάσει την παρέμβαση του υπουργού, συνέχισε: «Συνεχίζεται η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμώ και το δικό σας έργο».

Αμέσως μετά, παρενέβη κάποιος από το κοινό της εκδήλωσης, σχολιάζοντας «Δεν θέλουμε τέτοιους». Η γυναίκα πήρε και πάλι το λόγο «Δεν θέλετε τέτοιους; Αλήθεια; Τι θέλετε, τι θέλετε κύριε; Θέλετε ανθρώπους που να γλύφουν τους υπουργούς;»

«Θα αλλάξει το παραμύθι αυτό. Αυτό θα γίνει. Και επειδή εμείς δεν πέσαμε από τον Άρη, ξέρουμε τι συμβαίνει και θα δώσουμε μία δίκαιη λύση», τόνισε ο κ. Πολάκης κάνοντας λόγο για σπατάλες προηγουμένων ετών.


Πηγή: economy365.gr - 21 Φεβρουαρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου