Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Απάντηση της κα Βασιλοπούλου στους "ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ"

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ

Aναδημοσιεύουμε για λόγους δημοκρατίας, την απάντηση της κας Βασιλοπούλου στο σχολιασμό μας για τον ορισμό αντιδημάρχων στις δημαιρεσίες του Δήμου -παρ' όλο που επέλεξε να μην μας την αποστείλει.

Στην απάντησή της η κα Βασιλοπούλου -παρότι έμπειρο, δημόσιο πολιτικό πρόσωπο- φαίνεται να έχει χάσει την ψυχραιμία της.

Στην απώλεια αυτή και του μέτρου μπορούμε μόνο να ανάγουμε τις κατηγορίες που εξαπολύει προς τη συλλογικότητά μας για "κρυφές" ταυτότητες και άλλα τινά.

Διαφορετικά θα θυμόταν πως οι "ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ" δεν είμαστε δημοτική παράταξη για να διεκδικούμε πολιτικό πελατολόγιο κανενός είδους.

Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Οι δράσεις μας είναι φανερές και στοχεύουν στην υπεράσπιση των πολιτών και της πόλης από την λαίλαπα των μνημονίων και της κρίσης. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι συμπολίτες μας, όπως και η κ Βασιλοπούλου. 

Της συνιστούμε στο μέλλον περισσότερη σύνεση.

Απάντηση της Δημοτικής Συμβούλου Ελένης Βασιλοπούλου στους «Πολίτες του Βύρωνα»
Αναδημοσίευση από εδώ.
Ποιοι είναι κρυμμένοι τελικά πίσω από τη "συλλογικότητα" "Πολίτες του Βύρωνα"; Γιατί δεν είναι γνωστή καμία δημόσια συνέλευση όπως συμβαίνει σε άλλες συλλογικότητες της πόλης μας; Οι κρίνοντες δεν πρέπει να κρίνονται; Αυτό που γνωρίζουμε για αυτούς είναι οι "φαραωνικες" αφίσες για αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες (δραστηριότητα με κέρδος σε πολιτικό πελατολόγιο) και φυσικά εξ αριστερών δήθεν αντιπολιτευτικές κορώνες ενάντια στη Διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχο.

Περίμενα λοιπόν τις "αναταράξεις" που προφήτευε το απίστευτο άρθρο στο blog τους στις Δημαιρεσίες της Κυριακής 5/3. Όλα στη συνεδρίαση κύλησαν ομαλά και δημοκρατικά, καμία ανατάραξη!

Οι εικασίες που αφορούν το πρόσωπό μου είναι εντελώς άστοχες, αβάσιμες και προσβλητικές!

Ασχολούμαι με τα κοινά στο Βύρωνα από τα 20 μου χρόνια. Ουδέποτε μέχρι σήμερα έλαβα αντιμισθία και πάντα την αποζημίωση σαν Δημοτική Σύμβουλος την παρέδιδα εξ ολοκλήρου στην παράταξη!

Ουδέποτε θεώρησα αναβάθμιση τη θέση αντιδημάρχου με αντιμισθία ούτε και την επεδίωξα.

Κανείς δε μου έδειξε την πόρτα εξόδου και εννοείται ότι η τέλεση των πολιτικών γάμων γίνεται εκ του νόμου μόνο από τον Δήμαρχο ή κάποιον Αντιδήμαρχο.

Στο Δίκτυο του Φεστιβάλ Βράχων είμαι αντιπρόεδρος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον Ιούλιο ο Δήμος μας θα αναλάβει την προεδρία σύμφωνα με το καταστατικό του Δικτύου. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αντιμισθία για καμία θέση στο Δ.Σ στο οποίο συμμετέχουμε μαζί με τους εκπροσώπους του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και δεν προβλέπεται.

Αναλαμβάνω με αίσθημα ευθύνης ότι μου αναλογεί σε τυχόν αστοχίες και λάθη της Διοίκησης όπως και μερίδιο από τα πάμπολλα θετικά αποτελέσματα που παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες έχουν επιτευχθεί στην πόλη μας! Η ιστορία της οικογένειας μου και η προσωπική μου διαδρομή χαρακτηρίζονται από ήθος, ανιδιοτέλεια, ειλικρίνεια και αφοσίωση σε υψηλούς και ευγενικούς στόχους για τον τόπο μας!

Ελένη Βασιλοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος "Στάση Βύρωνα"

Πηγή: ilioupoligiaolous.gr - 6 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου