Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Εύγε Κυριάκο για τα ιδανικά σου...

Μητσοτάκης: «Η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση»

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ
Ο αρχηγός της Ν.Δ. και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ταλιμπάν των ιδεών του νεοφιλελευθερισμού Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην82η ΔΕΘ, έδηξε για άλλη μια φορά της προθέσεις του και την πολιτική και ιδεολογική του αντζέτα. 

"Δεν θρέφω αυταπάτες, η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν την δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα", ανέφερε στην ομιλία του, υπερασπιζόμενος και οραματιζόμενος ένα κράτος με κοινωνικές ανισότητες και βαθιάς εκμετάλλευσης για τον κόσμο της εργασίας. 

Έδωσε το πράσινο φως και ιδεολογικό επιχείρημα σε όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται, κερδοσκοπούν πάνω στον άνθρωπο και το περιβάλλον ότι αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό, ηθικό και ανθρώπινο. 

Το παράλογο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να αγωνίζεται για το δίκαιο και ηθικό. Να απαιτείς να έχεις ισα δικαιώματα και πρόσβαση στην εργασία, την παιδεία, την υγεία. Να αγωνίζεσαι για ένα κόσμο της ισότητας και της αλληλεγγύης. 

Το όραμα του για την Ελλάδα του αύριο, περιλαμβάνει, μείωση φόρων για τους επιχειρηματίες, αύξηση της κερδοφορίας τους και περισσότερες δουλειές χωρίς εργατικά δικαιώματα και χαμηλούς μισθούς. Στράφηκε κατά των συλλογικών συμβάσεων και του συνδικαλισμού υπερασπιζόμενος της επιχειρησιακές συμφωνίες μεταξύ εργαζομένων και εργοδότη.

Δικαιωματικά ο Κυριάκος με την ομιλία του στη ΔΕΘ διεκδικεί να είναι ο κυρίαρχος εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού, της αχαλίνωτης αγοράς και των κοινωνικών ανοσιοτήτων. Χρειάζεται να κάνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ο Αλέξης Τσίπρας για να τον φτάσει. 

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου