Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Αναδημοσίευση: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα




Η Δημοτική Αρχή θέτει στη διάθεση των πολιτών, τη νέα ιστοσελίδα του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου “Χρήστος Ταμπαξής” (http://www.dimosbyrona.gr/kolimvitirio). Στην ιστοσελίδα, υπάρχει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος την οποία καλούνται να συμπληρώσουν όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ελεύθερη κολύμβηση ή στα προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό.

Όσοι από τους πολίτες συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα εξής πεδία: ονοματεπώνυμο, email, σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλικία, ονόματα των παιδιών που θα λάβουν μέρος (από τους γονείς) και προγράμματα (ελεύθερη κολύμβηση, προπόνηση ενηλίκων-εφήβων, aqua aerobic, εκμάθηση μικρής και μεγάλης πισίνας και baby swimming).

Το ωράριο λειτουργίας του κολυμβητηρίου είναι:

Δευτέρα-Παρασκευή: 7.30 έως 22.00

Σάββατο: 9.00 έως 19.00

Κυριακή: Κλειστό

Το Κολυμβητήριο αποτελείται από τέσσερα (4) επίπεδα και διαθέτει: 
  • Πισίνα 25 μ. x 33 μ. για τους ενήλικες με δυνατότητα εξυπηρέτησης των ΑΜΕΑ 
  • Πισίνα εκμάθησης 10 μ. x 12,5μ για τα μικρά παιδιά 
  • Αίθουσα προβολών και εκδηλώσεων 
  • Χώρος κυλικείου 
  • Χώρους περιπάτου και παιδική χαρά 
Στην ιστοσελίδα ο περιηγητής μπορεί να διαβάσει το οργανόγραμμα του κολυμβητηρίου και άλλα σημαντικά κείμενα που αφορούν τη λειτουργία του, αλλά και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη:

“Αγαπητοί δημότες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο “Χρήστος Ταμπαξής”. Ύστερα από μια σκληρή προσπάθεια υπερπήδησης μιας σειράς δυσκολιών που αφορούσε την πρόσληψη προσωπικού και την προμήθεια του εξοπλισμού, έφθασε η ώρα το κολυμβητήριο να δοθεί για χρήση στους δημότες, σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας της σχετικής νομοθεσίας.

Το πρότυπο αυτό αθλητικό κέντρο θα δώσει άλλη πνοή στην πόλη μας. Ένα υπερσύγχρονο κλειστό βιοκλιματικό κολυμβητήριο που αποτελείται από δύο θερμαινόμενες κολυμβητικές δεξαμενές, μία 25μ. Χ 33 μ. για τους ενήλικες με δυνατότητα εξυπηρέτησης των ΑΜΕΑ και μία πισίνα εκμάθησης 10 μ. x 12,5μ για τα μικρά παιδιά.

Ένας χώρος ιδανικός τόσο για άθληση όσο και για ψυχαγωγία καθώς θα υπάρχει κυλικείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τόσο τον εσωτερικό, όσο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Σας καλώ, αφού ενημερωθείτε, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να λάβετε μέρος είτε στην ελεύθερη κολύμβηση, είτε στα οργανωμένα προγράμματα άθλησης που έχουν ετοιμάσει έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές φυσικής αγωγής, ώστε να εκμεταλλευτούν όλοι τα ευεργετικά οφέλη του αθλήματος της κολύμβησης.

Είμαι σίγουρος ότι τόσο εσείς από την πλευρά σας, όσο και εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το διατηρούμε πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.”

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο “Χρήστος Ταμπαξής” βρίσκεται στην οδό Ανθίμου Γαζή 2, στον Βύρωνα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους αρμόδιους στο τηλέφωνο 2107666626 ή μέσω mail: kolimvitirio@dimosbyrona.gr

Πηγή: http://www.dimosbyrona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου