Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Επιτυχής και η 3η συνάντηση χωρίς μεσάζοντες, για την προμήθεια ποιοτικών και φθηνών ελληνικών προϊόντων




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 3η συνάντηση, χωρίς μεσάζοντες, για την προμήθεια ποιοτικών, φτηνών, ελληνικών προϊόντων. Περισσότερες από 450 οικογένειες του Βύρωνα, χωρίς ταλαιπωρία, γρήγορα και με το πρόγραμμα διάθεσης των προϊόντων να ξεκινά νωρίς το πρωί, για άλλη μια φορά στήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας, για οργάνωση της αλληλεγγύης των πολιτών. Ένα ελαφρύ αεράκι που φύσαγε, δρόσιζε τόσο τους πολίτες που αγόραζαν χωρίς μεσάζοντες σε προσιτές τιμές, όσο και τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας. Τα μηνύματα που προσλάβαμε για 3η συνεχόμενη φορά είναι ότι οι πολίτες ψάχνουν διέξοδο στην κρίση που άλλοι δημιούργησαν, αλλά οι ίδιοι την βιώνουν και μάλιστα όλο και ποιό σκληρά. Εκτός από τα συγχαρητήρια που έδιναν για την πρωτοβουλία μας, σχολίαζαν με τα καλύτερα λόγια την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων, μας ζητούσαν να επαναλάβουμε την προσπάθεια μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που τα οικονομικά μεγέθη των οικογενειακών προϋπολογισμών θα είναι σε ακόμη χειρότερη μοίρα. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε το φόβο που σκορπίζουν, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τις κοινωνικές μας συναναστροφές , να αναζητήσουμε δομές και δράσεις συνεταιριστικής αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας, ενάντια στην πολιτική της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας.

Οι  ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ θα επιμείνουμε σε αυτή την προσπάθεια αντλώντας δύναμη από την στηρίξη και συμμετοχή των απλών καθημερινών ανθρώπων που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες μας.
   
Όλοι μαζί μπορούμε.  Συνεχίζουμε.






















1 σχόλιο:

  1. καλημερα και καλο μηνα και καλη εβδομαδα!
    ευχαριστουμε οσους προσφεραν και εργαστηκαν για την προμήθεια ποιοτικών και φθηνών ελληνικών προϊόντων και αναμενουμε την νεα προσκληση τους!
    αυτο που θα ηθελα να επισημανω ειναι το γεγονος οτι ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! κατι που οι αλλοι δημοι δεν εκαναν.
    συγχαρητηρια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή