Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Δελτία ειδήσεων για τη Χαλυβουργία - Η αλήθεια στην εντατική

Όποιος είδε βραδινά δελτία ειδήσεων για τη Χαλυβουργία και δεν έκανε εμετό μάλλον είναι έτοιμος να φορέσει σιδηρόμπαλα στο πόδι από μόνος του.
Απίστευτη διαστρέβλωση! Ακόμη κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Το Star  είπε πως περίπου 130 εργαζόμενοι πήγαν για δουλειά ενώ 50 συνεχίζουν την Απεργία!!!
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν "πήγε για δουλειά" διότι φυσικά το εργοστάσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει μετά από 9 μήνες απεργία, απλά επειδη τα ΜΑΤ κατέλαβαν την είσοδο. Μόνο κάποια στελέχη μπήκαν μέσα για να δουν τι μπορούν να κάνουν. Ντροπή σας αισχροί!


 Μίλησαν φυσικά για μποτιλιάρισμα που βέβαια προκαλεί από το πρωί κυρίως η παρουσία των λεωφορείων των ΜΑΤ που πιάνουν το μισό δρόμο!
Οσο για τη  δήλωση του Κεδίκογλου οτι την αστυνομία την κάλεσαν οι εργαζόμενοι θα την πληρωθεί σύντομα και αυτός και το ΠΑΣΟΚ και η θλιβερή ΔΗΜΑΡ που ζητάει να ανοίξει και να λειτουργήσει το εργοστάσιο κόντρα στην απόφαση των εργαζόμενων που με απόλυτη συμμετοχή και συντριπτική πλειοψηφία αποφασίζουν τη συνέχιση της Απεργίας.
Αυτοί τέλος που νομίζουν ότι τα εργοστάσια μπορούν να τα δουλέψουν τα ΜΑΤ και η βία θα καταλάβουν σε λίγο τι λένε.
Στο ΜΕΓΚΑ κάποιο διευθυντικό στέλεχος είπε πως οι αποφάσεις παίρνονται με τρομοκρατία!
Η αλήθεια στην εντατική με καμιά πιθανότητα να επιβιώσει στα εργαστήρια των καναλιών.
Την αλήθεια πλέον τη μαθαίνει κανείς μόνο στο δρόμο. Ο δούλος φυσικά δεν τη μαθαίνει ποτέ γιατί απλά δεν θέλει να τη μάθει.
Οσο για τη Δημοκρατία δεν υπάρχουν και πολλές αμφιβολίες ότι θα υποφέρει από φρικτά βασανιστήρια και μαζί της και πολλοί από μας πιθανότατα με την έγκριση των "συνανθρώπων", "φίλων" και "γειτόνων"(δεν ξερω σε τι θα γειτονεύουμε βεβαια).
Το πρόβλημα στη Χαλυβουργία πλέον δεν είναι πρόβλημα των Χαλυβουργών.Ειναι πρόβλημα όλων.




Ανάρτηση από : http://edoketora.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου