Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ : Μπαίνει σε κίνηση η δημοτική συγκοινωνία

 Μετά από 6 μήνες παραμονής σε καραντίνα φαίνεται να μπαίνει σε κίνηση η δημοτική συγκοινωνία.

 Από την άλλη εβδομάδα βγαίνουν στους δρόμους τα τρία λεωφορεία- μόνο αυτά λειτουργούν, τα άλλα εννέα είναι παροπλισμένα-  και ξεκινούν τα δρομολόγια, για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Αυτό διαβεβαίωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Κατώποδης την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου,  απαντώντας σε ερώτηση του κ. Μπαντή εκ μέρους της παράταξης μαζί για το Βύρωνα. Ο Δήμαρχος θέλοντας να δικαιολογήσει την αναστολή της λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας, όλο αυτό το διάστημα,  ανέφερε ότι ήταν δύσκολο να προμηθευτούν τα αναγκαία πλέξη klass  για την  προστασία των οδηγών από το κορονοϊό.

Στο δημοτικό συμβούλιο είχε επανειλημμένα αναφερθεί το ζήτημα της δημοτικής συγκοινωνίας και είχε απαιτηθεί η λειτουργιά της.

Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα - Posts | Facebook

Η νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοιο χρειάζεται αυξημένη προσοχή στην μετακίνηση των πολιτών έτσι ώστε να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα για την μη εξαπλωθεί του κορονοιου.

Η ιστοσελίδα μας έχει  αναδείξει τα προβλήματα της δημοτικής συγκοινωνίας και η δημοτική αρχή οφείλει να τα αντιμετωπίσει.

 Διαβάστε στην ιστοσελίδα μας ρεπορτάζ,  Ιούνιος 2016,   Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

 

 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου