Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Σύσσωμη η αντιπολίτευση στο Δήμο Βύρωνα απαιτεί από τον Δήμαρχο κ. Κατωπόδη

  Να μην δώσετε σε ιδιωτική εταιρεία το κλάδεμα των δέντρων του Δήμου. 

    Να φέρεται το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ø  Πολιτικά και ηθικά έκθετη η δημοτική αρχή εάν προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης  με ιδιωτική εταιρεία για το κλάδεμα των δέντρων.







στη φωτό ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Αγγέλης  και  ο Δήμαρχος κ. Κατωπόδης  

Τριάντα δυο δημοτικοί σύμβουλοι από το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης,  σε σύνολο σαράντα ένα, ζητούν να ακυρωθεί η πρόσφατη απόφαση της οικονομικής επιτροπής που παραχωρεί το κλάδεμα των δέντρων σε ιδιωτική εταιρεία.  

     Με επιστολή που συνυπέγραψαν και κατέθεσαν  απαιτούν από:

 Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα
 Δήμαρχο Βύρωνα
 Πρόεδρο και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

  Την ακύρωση της απόφασης που πάρθηκε  στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 14 Σεπτεμβρίου, και αφορά το 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, «Έγκριση της παροχής υπηρεσίας για Εργασίες συντήρησης δενδροστοιχιών» και το θέμα να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Αίτημα ακύρωσης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που παραχωρεί το κλάδεμα των δέντρων σε ιδιωτική εταιρεία και συζήτηση του θέματος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προς: -Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα
            -Δήμαρχο Βύρωνα
            -Πρόεδρο και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
            -Δημοτικούς  Συμβούλους Βύρωνα

 Θέμα: Ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που παραχωρεί το κλάδεμα των δέντρων σε ιδιωτική εταιρεία και συζήτηση του θέματος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο

Απαιτούμε την ακύρωση της απόφασης που πάρθηκε  στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 14 Σεπτεμβρίου, και αφορά το 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, «Έγκριση της παροχής υπηρεσίας για Εργασίες συντήρησης δενδροστοιχιών» .

 Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο, τέτοιου είδους θέματα να μη συζητούνται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε, αφού ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση, το θέμα να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Βύρωνας 16/9/2020

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Αδαμόπουλος Γιάννης, Αλμύρας Γιώργος, Αναστούλης Παύλος, Αποστολάκης Νεκτάριος, Βαλμάς Ηλίας, Βαρσαγάκης Γιώργος, Βώβος Διονύσης, Γείτονας Βαγγέλης, Γώγος Χρήστος, Δάφνη Πηνελόπη, Δεμπόνος Βασίλης, Ζιώγα Μαρία, Καλύβας Βασίλης, Καππάτος Ορέστης, Κιούπη Ιουλία, Κλειάσιος Θανάσης, Κριατσιώτης Γιώργος, Λέλος Γιώργος, Μαυρόπουλος Τάσος, Μουντοκαλάκης Βασίλης, Μπαντής Μιλτιάδης, Μπαστέα Πετρούλα, Ντόβολος Γιώργος, Οικονόμου Θανάσης , Παπαδημητρίου Θανάσης, Σάρολα Βάσια, Σφακιανάκη Αικατερίνη, Σωτηρόπουλος Αλέξης, Ταραζώνας Δημήτρης, Τριανταφύλλου Λευτέρης, Τσιάκαλος Κοσμάς, Υφαντή Σωτηρούλα

Βύρωνας 16/9/2020

 

                                                                                                    ΠΟΛΙΤΕΣ  ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου