Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Μαθήτρια χτύπησε λόγω σπασμένου φρεατίου έξω από σχολείο του Βύρωνα

  Την στιγμή που η δημοτική αρχή προσπαθεί να προβάλει επικοινωνιακά τις παρεμβάσεις που όφειλε να κάνει  σε σταθμούς και σχολεία

Μαθήτρια χτύπησε λόγω σπασμένου φρεατίου έξω από σχολείο του Βύρωνα

 Η Δημοτική αρχή μπορεί επικοινωνιακά να προσπαθεί με ανακοίνωση της και σποτάκι στο σποτάκι στο διαδίκτυο, να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα και να αποσιωπά τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία και τους δημοτικούς σταθμούς του Δήμου, η πραγματικότητα όμως την διαψεύδει. Δεν είναι μόνο το φρεάτιο που κτύπησε η 13χρονη μαθήτρια, είναι μια σειρά μικρά και μεγάλα προβλήματα που δείχνουν ότι η Δημοτική αρχή υποδειχτεί ελλιπείς για άλλη μια φορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι δημοτικές παρατάξεις στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, άσκησαν κριτική και επισήμαναν τις ελλείψεις που υπάρχουν.   

Η εκπαιδευτική κοινότητα  γνωρίζει καλά τι συμβαίνει σε κάθε σχολείο και παιδικό σταθμό.

Το γνωρίζουν οι γονείς που συνωστήθηκαν στην κοινή είσοδο του 7ου δημοτικού σταθμού στον Καρέα με το Νηπιαγωγείο, γιατί ο Δήμος Βύρωνα δεν έχει δημιουργήσει ακόμα την ξεχωριστή είσοδο. Αλήθεια  πόσος  χρόνος θα χρειαστεί ακόμα για να γίνει η ξεχωριστεί είσοδος για το νηπιαγωγείο και να διαμορφωθεί ο αύλειος χώρος;

Το γνωρίζουν οι γονείς  που αντικρίζουν τις ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες για τα παιδιά τους, το ζουν οι εκπαιδευτικοί  που βλέπουν ότι οι αίθουσες  των σχολείων και των σταθμών είναι μικρές και τα παιδιά πολλά, ότι οι αυλές περιοριστήκαν με την τοποθέτηση των ΠΡΟΚΑΤ.  

Το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς που έχει …μαλλιάσει η γλώσσα τους για τα αυτονόητα που δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα, το γνωρίζουν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, τα ίδια τα παιδιά.    Το γνωρίζουν οι καθαρίστριες των σχολείων που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους,  βλέπουν ότι δεν φτάνουν  για να είναι ασφαλή τα σχολεία και να εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.


Μια 13χρονη μαθήτρια, όπως κατήγγειλε η μητέρα της την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί έπεσε και χτύπησε το πόδι της όταν γλίστρησε στο σπασμένο φρεάτιο που υπάρχει έξω από την είσοδο του σχολείου, 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα.

Σύμφωνα με το vyronasnews

Η μητέρα της 13χρονης αμέσως γνωστοποίησε το συμβάν στη δημοτική αρχή αναφέροντας συγκεκριμένα:

“Κύριε δήμαρχε καλημέρα,

Έξω από το 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα είχε η 13 χρονη κόρη μου  σήμερα ατύχημα. Γλίστρησε το πόδι της στο σπασμένο φρεάτιο που υπάρχει έξω από την είσοδο του σχολείου.

Αυτή τη στιγμή πονάει και δεν μπορεί να περπατήσει. Παρακαλώ πολύ όπως μεριμνήσετε για να διορθωθεί η βλάβη (πράγμα που έπρεπε ήδη να έχει γίνει, εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς ) για να προστατευτεί κάποιο άλλο παιδάκι. Γιατί τόση αδιαφορία για τα αυτονόητα?

Παρακαλώ γνωρίστε μου εγγράφως  το όνομα του υπεύθυνου και πλήρη στοιχεία  αυτού, επιφυλασσομένη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Ευχαριστώ”

ΠΗΓΗ: vyronasnews

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου