Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Το 2021 η αύξηση και τα αναδρομικά των συντάξεων, για τα 30 έτη ασφάλισης και πάνω.

 Πάνε περίπατο οι διαβεβαιώσεις του υπουργού εργασίας κ. Βρούτση.

 Το πρώτο 3μηνο του 2021 και όχι το Δεκέμβριο του 2020 θα εφαρμοστεί ο νόμος

  Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους.

 

Μετά το πρώτο τρίμηνο του 2021, πάρα της μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις του υπουργού εργασίας κ. Βρούτση, θ εφαρμοστεί ο τελευταίος ασφαλιστικός νόμος.

Η αύξηση και τα αναδρομικά, που προκύπτουν σύμφωνα με τον τελευταίο ασφαλιστικό νόμο που ψηφίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο του 2020 και προβλέπει αυξημένους συντελεστές αναπλήρωσης στην ανταποδοτική σύνταξη για όσους έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί πριν ή μετά τον νόμο Κατρούγκαλου, αλλά και για όσους θα συνταξιοδοτηθούν στο μέλλον, με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης, δεν  θα δωθούν ΤΩΡΑ αλλά ........ το Μαρτιο του 2021. 


  Παρά τα όσα διαβεβαιώνεται τους συνταξιούχους, ότι θα πληρωθούν το Δεκεμβριο, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας  στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ανέφερε ότι οι αυξήσεις και τα αναδρομικά θα δοθούν στις αρχές του 2021.

 «Όσοι έχουν από 30 χρόνια και πάνω θα δουν στις αρχές του 2021 αύξηση στην σύνταξή τους», διευκρίνισε ο υπουργός Εργασίας, 

 

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά εμπαίζει τους συνταξιούχους, αφού καθυστερεί στην εφαρμογή του τελευταίου ασφαλιστικού νόμου, που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο του 2020 και μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί.

Όταν ο πολίτης χρωστά στο δημόσιο πληρώνει με προσαυξήσεις. Η  κυβέρνηση όμως – και γενικότερα το δημόσιο-μπορεί να μην  εφαρμόζει άμεσα το νόμο και  να χρωστά χρήματα στους πολίτες.

 Αυτή είναι όμως,  η αξιόπιστη αστική πολιτική τους και χρειάζεται ο λαός να βγάλει  τα συμπεράσματα του

Να εκδηλώνει με αγωνιστικό τρόπο την δυσαρέσκεια του και όχι με σιωπή και συναίνεση.     

                                                                                                   ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου