Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Μήνυση από Vodafone εις βάρος 3 Δημοτικών Συμβούλων του δήμου Ιλίου

Αναδημοσίευση από εδώ.

Η ποινικοποίηση του αγώνα που έδωσαν οι
κάτοικοι της περιοχής έχει ένα διπλό στόχο.
| Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
Συντάκτης: Χρήστος Κάτσικας

Τον Απρίλη του 2014, οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στη γειτονιά του Αγ. Φανουρίου στο Ίλιον, για την απομάκρυνση της κεραίας επί της Δήμητρας 4 έφεραν αποτέλεσμα: Το ξήλωμα της κεραίας!

Δύο χρόνια μετά, οι 2 ιδιοκτήτες της Δήμητρας 4, έχουν ασκήσει αγωγή εις βάρος των 3 Δημοτικών Συμβούλων, Πάνου Κουτσιανά, Γιώργου Σταματόπουλου και Γιώργου Θεοδωρακόπουλου. Απαιτούν από τον κάθε Δημοτικό Σύμβουλο το ποσό των 103.425,00 € στον καθέναν από τους 2 ιδιοκτήτες.

Παράλληλα με την αγωγή των ιδιοκτητών ακολουθεί και η μήνυση που έχει ασκηθεί από τη Vodafone εις βάρος των 3 Δημοτικών Συμβούλων.

Η ποινικοποίηση του αγώνα που έδωσαν οι κάτοικοι της περιοχής έχει ένα διπλό στόχο: Από τη μια να τρομοκρατήσουν και από την άλλη να εξοντώσουν οικονομικά όσους στάθηκαν έμπρακτα από τη πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους της γειτονιάς!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αριστερού Σχήματος Ιλίου, "όσο όμως και αν προσπαθούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες που τοποθετούν το ατομικό τους κέρδος πιο πάνω από την υγεία όλων μας, δεν θα τους περάσει! Όπως ξηλώθηκε η κεραία, έτσι θα ξηλωθούν και τα ανυπόστατα επιχειρήματά τους! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Κουτσιανάς και Γιώργος Σταματόπουλος κατηγορούνται ότι έδρασαν ως τραμπούκοι, φανατίζοντας τη γειτονιά εις βάρος τους! Για να αποκατασταθούν, ζητούν από 103.425,00 €. Τόσο κοστολογείται η τιμή και η υπόληψη τους!"

Είναι χαρακτηριστικές δύο διαφορετικές στάσεις απέναντι στο γεγονός αυτό. Από τη μια η Δημοτική Αρχή αρκέστηκε σε ένα απλό ψήφισμα αλληλεγγύης ενώ αρνήθηκε να καλύψει τις δικαστικές δαπάνες και να διαθέσει τη νομική της υπηρεσία για τους 3 Δημοτικούς Συμβούλους που διώκονται.

Από την άλλη όλη η γειτονιά γύρισε την πλάτη και αρνήθηκε να στηρίξει ως μάρτυρες, τις ανυπόστατες κατηγορίες των ασυνείδητων ιδιοκτητών της Δήμητρας 4.

Πηγή: efsyn.gr - 20 Νοέμβρη 2016

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν! Δεν θα τους περάσει!

Αναδημοσίευση από εδώ.

Δήμητρας 4: Vodafone & ιδιοκτήτες ασκούν μήνυση και αγωγή αντίστοιχα εις βάρος 3 Δημοτικών Συμβούλων.

Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν! – Δεν θα τους περάσει!

Να τρομοκρατήσουμε όσους μας τρομοκρατούν!

Τον Απρίλη του 2014, οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στη γειτονιά του Αγ. Φανουρίου, για την απομάκρυνση της κεραίας επί της Δήμητρας 4 έφεραν αποτέλεσμα: Το ξήλωμα της κεραίας! Δύο χρόνια μετά, οι 2 ιδιοκτήτες της Δήμητρας 4, έχουν ασκήσει αγωγή εις βάρος των 3 Δημοτικών Συμβούλων, Πάνου Κουτσιανά, Γιώργου Σταματόπουλου και Γιώργου Θεοδωρακόπουλου. Απαιτούν από τον κάθε Δημοτικό Σύμβουλο το ποσό των 103.425,00 € στον καθέναν από τους 2 ιδιοκτήτες. Παράλληλα με την αγωγή των ιδιοκτητών ακολουθεί και η μήνυση που έχει ασκηθεί από τη Vodafone εις βάρος των 3 Δημοτικών Συμβούλων.

Η ποινικοποίηση του αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί έχει ένα διπλό στόχο: Από τη μια να μας τρομοκρατήσουν και από την άλλη να εξοντώσουν οικονομικά όσους στάθηκαν έμπρακτα από τη πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους της γειτονιάς!

Όσο όμως και αν προσπαθούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες που τοποθετούν το ατομικό τους κέρδος πιο πάνω από την υγεία όλων μας, δεν θα τους περάσει! Όπως ξηλώθηκε η κεραία, έτσι θα ξηλωθούν και τα ανυπόστατα επιχειρήματά τους! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Κουτσιανάς και Γιώργος Σταματόπουλος κατηγορούνται ότι έδρασαν ως τραμπούκοι, φανατίζοντας τη γειτονιά εις βάρος τους! Για να αποκατασταθούν, ζητούν από 103.425,00 €. Τόσο κοστολογείται η τιμή και η υπόληψη τους!

Η Δημοτική Αρχή αρκέστηκε σε ένα απλό ψήφισμα αλληλεγγύης. Όσο είδαμε την αλληλεγγύη της Δημοτικής Αρχής έμπρακτα στις κινητοποιήσεις άλλο τόσο την βλέπουμε και τώρα! Της ζητήσαμε να καλύψει τις δικαστικές δαπάνες και να διαθέσει τη νομική της υπηρεσία για τους 3 Δημοτικούς Συμβούλους αλλά αρνήθηκε!

Γνωρίζουμε ότι προέχει η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Ο Υπουργός της μνημονιακής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου, δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο από τον περασμένο Ιούνη…

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι, οι φίλοι και τα μέλη της Δημοτική Κίνησης Αριστερό Σχήμα Ιλίου, ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στις πραγματικές ανάγκες της κάθε γειτονιάς. Η αλληλεγγύη και η οργάνωση της αντίστασής μας, είναι αναγκαία. Για αυτό:

  • Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι όλη η γειτονιά γύρισε την πλάτη και αρνήθηκε να στηρίξει ως μάρτυρες, τις ανυπόστατες κατηγορίες των ασυνείδητων ιδιοκτητών της Δήμητρας 4.
  • Προτείνουμε, στο βαθμό που συμφωνείς με την ουσία της ανακοίνωσης, να τη μοιράσεις στο γείτονα, στο συγγενή, στο γνωστό σου/η, ώστε να μάθουν όλοι, την αλήθεια!
  • Καλούμε όλους, όλες να συμπαρασταθούμε με τη φυσική παρουσία στην εκδίκαση των υποθέσεων αλλά και να στηρίξουμεόσο θέλουμε και μπορούμε, οικονομικά, αυτόν τον αγώνα γιατί υπάρχουν άμεσα δικαστικά έξοδα.
Αυτός ο αγώνας είναι κοινός! Είναι αγώνας για ζωή και αξιοπρέπεια!

Πηγή: http://asi.gr/ - 19 Νοέμβρη 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου