Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Οι σολίστες του Βύρωνα!

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ 
«Χειροκροτήστε τους! Αυτοί είναι οι σολίστες του Βύρωνα!» Με την φράση αυτή και περηφάνια ο δάσκαλός τους δεξιοτέχνης μουσικός Ανδρέας Συμβουλόπουλος έκλεισε την εξαιρετική συναυλία της σχολής πιάνου των μουσικών εργαστηρίων του Δήμου Βύρωνα. 

Στην σκιά των λαμπερών και ιλουστρασιόν φεστιβάλ της πόλης μας, οι μικροί και μεγάλοι σπουδαστές της σχολής πιάνου παρουσίασαν το υψηλής αισθητικής έργο τους σε γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Λουίζα. 

Οι μοναδικές ερμηνείες των παιδιών οδήγησαν το κοινό σε απερίγραπτες συναισθηματικές καταστάσεις. Ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος μίλησε για ηρωισμό των παιδιών που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο εκμάθησης παρά το βεβαρημένο καθημερινό τους πρόγραμμα σε σχολεία, φροντιστήρια και δραστηριότητες. 

Ο πραγματικός πολιτισμός ήταν εκεί και όχι στα φεστιβάλ μπύρας. Ήταν εκεί στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που μας έδειξαν ότι η δύναμη και η ψυχή της πόλης μας είναι οι δικοί της άνθρωποι. 

Νικόλ, Ορφέα, Βασιλική, Κατερίνα, Μαρία-Ελένη, Γιάννη, Γιούριλντ, Αντώνη, Κατερίνα, Έλενα, Αθηνά, Μυρτώ, Άρτεμις, Μαρία, Κατερίνα, Ιωάννα, Διονυσία, Ολυμπία, Αριστέα, Αιμιλία, Αλκμήνη, Εύα, Λία, Νίκο, Δάφνη, Λυδία, σας ευχαριστούμε.

Ανδρέα Συμβουλόπουλε, είμαστε τυχεροί που σε έχουμε κοντά μας.

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - 10 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου