Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσφεύγουν οι κάτοικοι για τα στέγαστρα της «Αγοράς» του Βύρωνα

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσφεύγουν οι κάτοικοι για τα στέγαστρα της «Αγοράς» του Βύρωνα


Συζητήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στο Δημοτικό Κατάστημα το με αρ. Πρωτ: 21265/03-09-2019  Αίτημα 26 τουλάχιστον δημοτών-πολιτών σχετικά με την αποξήλωση των ακαλαίσθητων στεγάστρων που δεσπόζουν στην «Αγορά» του Βύρωνα.

Όπως είχε διαφανεί και από την αποστολή του Non Paper εγγράφου της Δημοτικής Αρχής, δείτε 
ΕΔΩ


δεν υπήρχε καμία πιθανότητα αλλαγής της κατάστασης.


Όπως δεν συγκινήθηκε και κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους από το γεγονός ότι, οι άνω επιφάνειες των στεγάστρων για μήνες μένουν δίχως να καθαριστούν από τα περιττώματα των περιστεριών που τις χρησιμοποιούν ως βάση, ούτε και από το γεγονός ότι τα στέγαστρα χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν για διάρρηξη οικίας, ενώ το αυτό μπορεί να ξανασυμβεί.

Εάν όμως επρόκειτο για το δικό τους σπίτι σίγουρα θα συμπεριφερόντουσαν διαφορετικά!

 
Τι έμεινε από αυτή τη συζήτηση; Ότι για ακόμη μία φορά, η Δημοτική Αρχή τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Αναγκάζεται πλέον να συντηρήσει τις από χρόνια ασυντήρητες πέργκολες καθώς και τον φωτισμό τους.
Όσο για την αισθητική παρέμβαση, το λίφτινγκ, που επιχείρησε πέρσι με την τοποθέτηση των πολύχρωμων ομπρελών κόστους –ΠΕΤΑΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ- περίπου 300 ευρώ, το αποτέλεσμα το βλέπουμε στη φωτογραφία. Δεν έμεινε παρά μονάχα μία ομπρέλα και ένα χερούλι ως ενθύμιο. [Ερώτηση υπ' αρ. πρωτ: 21811/09-09-2019 με θέμα "Κόστος αισθητικής παρέμβασης στις πέργκολες της "Αγοράς" του Βύρωνα]


Πάντως οι κάτοικοι-πολίτες δεν το βάζουν κάτω, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να βρουν το δίκιο τους.


Το υπ' αριθ. πρωτ: 21265/03-09-2019 αίτημα των πολιτών

Αναδημοσιευση από  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου