Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής Βύρωνα, προκαλεί αντιδράσεις

   ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 να μην παραστούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου  οι 32 δημοτικοί συμβουλοι εφόσον ΔΕΝ γίνει αποδεκτό το αίτημα αυτό.


Η πολιτική επιμονή του Δήμαρχου Βύρωνα να υπογράψει σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για το πράσινο της πόλης -κλάδεμα δέντρων –και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και του Πρόεδρου του Δ.Σ κ. Πλακίδα να μην σεβαστούν το αίτημα 32 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και να συμπεριλάβουν το θέμα αυτό  στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Δευτέρα  5-Οκτωμβρίου προκαλεί αντιδράσεις.

 Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Βύρωνα κ. Χρήστος Γώγος,  σχολιάζοντας το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Και όμως, συμβαίνουν και αυτά στο Δήμο Βύρωνα, από την μειοψηφούσα δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ.

 ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ 32 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 αναφέρει:

"Η Νέα Εποχή Βύρωνα καταθέτει αίτημα για ΑΜΕΣΗ συζήτηση στο εν λόγο Δ.Σ και καλεί και τους  32  συμβούλους να μην παραστούν στην συνεδρίαση εφόσον ΔΕΝ γίνει αποδεκτό το αίτημα αυτό."

 Η άρνηση της δημοτικής αρχής να φέρει το αίτημα 32 συμβούλων όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, δείχνει αλαζονική συμπεριφορά και υποτίμηση του ρόλου της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για μια πρακτική πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη και είναι λογικό και δημοκρατικό να αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το θέμα.  

                                                                                                     ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου