Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας του Κοινωνικού Φαρμακείου Βύρωνα

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα έκοψε την πίτα του, στο φιλόξενο στο καφέ "Πουρναρούσα". Πλαισιωμένο από τα μέλη του, φίλους και συναγωνιστές που το στηρίζουν αναγνωρίζοντας την σημαντική του προσφορά στην βάρβαρη εποχή των μνημονιακών πολιτικών. Από την εκδήλωση έλαμψαν δια της απουσίας τους "λαμπερά" ονόματα τοπικής και κεντρικής εξουσίας – βλέπετε δεν είναι προεκλογική περίοδος και από την ανεξάρτητη δράση και κοινωνική προσφορά του Κοινωνικού Φαρμακείου πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται-. Παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης Σταύρος Τζορτζώτης. 

Ο Δημήτρης Σουλιώτης κόβοντας την πίτα αφού ευχαρίστησε όλους και όλες που στηρίζουν το κοινωνικό φαρμακείο, στο σύντομο χαιρετισμό του ανάφερε ότι σε πάνω από 17.000 συμπολίτες μας προσέφερε την βοήθεια του στα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας του. Ευχαρίστησε τους δεκάδες γιατρούς που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή παρέχοντας δωρεάν ιατρική στήριξη. Χαρακτηριστικά ανέφερε "Συνεχίζουμε την αγωνιστική μας παρουσία στο μέτωπο της κοινωνικής αλληλεγγύης, στο πλευρό των άνεργων και άπορων ανασφάλιστων συμπολιτών μας, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που γέννησαν το χρέος, τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια"

Όπως είναι γνωστό το ΚΦΒ, ιδρύθηκε με πρωτοβουλία πολιτών και πλαισιώθηκε από την πολύτιμη και ανιδιοτελή συμβολή γιατρών και φαρμακοποιών, δεν έχει καμιά κομματική ή κρατική εξάρτηση, δεν ζήτησε ποτέ και δεν παίρνει καμιά χρηματοδότηση από πουθενά, δεν είναι ΜΚΟ, δεν έχει δημοτικό χαρακτήρα και δεν περιορίζει την δράση του στα όρια του Βύρωνα, αλλά παρέχει τα φάρμακα και όλες τις υπηρεσίες δωρεάν, σε όλους, χωρίς εξαίρεση, τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από το τόπο κατοικίας τους. Η λειτουργία του και οι όποιες οικονομικές ανάγκες του καλύπτονται βασικά από τις τακτικές συνδρομές των 28 εθελοντών-μελών που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στο ΚΙΦΒ. 

Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα, Ελλησπόντου 21, Βύρωνας
Τηλ. 6977 – 747431, email: kif.byrona@gmail.com

Ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.30 – 13.30 &Τετάρτη 16.00 -17.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου