Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ένα ακόμα Τροχαίο ατύχημα στο Βύρωνα

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ
 
Για άλλη μια φορά την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 8μ.μ. σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Παν. Τσαλδαρη στο Βύρωνα. Δυο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μεταξύ τους, όταν ο οδηγός του οχήματος παραβίασε το STOP της οδού Παν. Τσαλδάρη την ώρα που το άλλο όχημα διερχόταν την Κολοκοτρώνη. 

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι επιβάτες και των δυο Ι.Χ. σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων πολιτών και να προκληθούν υλικές ζημιές και σε άλλα παρκαρισμένα οχήματα. 

Στο σημείο αυτό έχουν γίνει πολλά τροχαία, αφού πρόκειται για διασταύρωση χωρίς ορατότητα και γι' αυτό το λόγο χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. 

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο οξυμένο και από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών στις διασταυρώσεις. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλούς ακόμη δρόμους του Βύρωνα που δεν έχουν φανάρι, ή που ο φωτεινός σηματοδότης δεν λειτουργεί. 

Αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένους δρόμους που γίνονται συχνά ατυχήματα και θα πρέπει εκτός από την αυξημένη προσοχή των οδηγών να <τραβήξουν> το ενδιαφέρον του Δήμου και να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες έτσι ώστε να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα από τροχαία ατυχήματα μέσα στη πόλη. Μεταξύ άλλων διασταυρώσεις που γίνονται συχνά ατυχήματα είναι: Κύπρου και Παν. Τσαλδάρη, Μεσολογγίου και Κορδελιού, Κολοκοτρώνη και Χειμάρας, Κολοκοτρώνη και Αγ. Σοφίας, Κολοκοτρώνη και Ν. Ελβετίας, Φορμίωνος και Κορδελιού, Ιλιάδος και Αρύβου, Καλλιπόλεως και Ελλησπόντου. Επίσης στη συμβολή της Καραολή με την Μαγνησίας (στην είσοδο της εκεί Παιδικής Χαράς). 

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - 30 Ιανουαρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου