Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα ΚΙΦΒ) έκοψε την πίτα του για το καλό της νέας χρονιάς, στο φιλόξενο χώρο του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Λαμπηδόνα.

Ο Δημήτρης Σουλιώτης επικεφαλής του κοινωνικού ιατρείου φαρμακείου καλωσόρισε τους δεκάδες παραβρισκόμενους εθελοντές και φίλους του φαρμακείου, ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στη μεγάλη, ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά του φαρμακείου στα χρόνια της κρίσης και των βάρβαρων πολιτικών που επιβάλλονται στο λαό μας.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γιατρούς που με αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια παρέχουν υπηρεσίες και στήριξη σε συμπολίτες μας άνεργους και ανασφάλιστους και όπως είπε χωρίς τους εκατό τέσσερεις γιατρούς, τα τριάντα οκτώ φαρμάκια, τα τρία διαγνωστικά κέντρα και τους εθελοντές δεν θα μπορούσαν να παρέχονται φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις σε πάνω από 22.οοο συνανθρώπους μας που επισκέφτηκαν το ΚΙΦΒ τα πέντε χρόνια της λειτουργίας του. 

Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους το ΚΗΦΙ ήταν η κα Σάρολα Βάσια, ο κ. Μαυρόπουλος Τάσος ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωπος της συλλογικότητας Πολίτες του Βύρωνα. 

Το κοινωνικό Ιατρείο φαρμακείο Βύρωνα είναι μια ανεξάρτητη οντότητα στο κίνημα αλληλεγγύης και δεν είναι Μ.Κ.Ο. Στηρίζεται στους εθελοντές και την κοινωνική συνεισφορά των φίλων του. Η κοινωνική προσφορά του έχει αναγνωριστεί και έχει φίλους και εκτός Ελλάδας όπως τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο που το εφοδιάζουν με φάρμακα.

Έδρα Κοινωνικού Φαρμακείου:
Ελλησπόντου 21, Βύρωνας
6977 – 747431

Ώρες λειτουργίας καθημερινά
10.30 – 13.30 & Τετάρτη 16.00 -17.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου