Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Αναδημοσίευση: Δεν θα καταβληθεί το σύνολο της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών και στον τομέα του Αθλητισμού / Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν θα καταβληθεί το σύνολο της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους των  Παιδικών  Σταθμών και  στον  τομέα του Αθλητισμού / Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα.

Δεν θα καταβληθεί το σύνολο της μισθοδοσίας αλλά έναντι, στους εργαζόμενους των  Παιδικών  Σταθμών και  στον  τομέα του Αθλητισμού / Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα, ενώ υπήρχε η διαβεβαίωση ότι θα πληρωθούν   στις 27 Απριλίου.
Στις 13 Μαΐου δεν θα καταβληθεί το 15νθημερο  στους εργαζόμενους με μόνιμη σχέση εργασίας. Η Δημοτική Αρχή μεταφέρει την καταβολή- εξόφληση της μισθοδοσίας στις 27 Μάιου. Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και δείχνει ανευθυνότητα  σε βάρος των εργαζομένων.

Την αποκλειστική ευθύνη  για αυτή την εξέλιξη έχει η  Δημοτική Αρχή. Πρόκειται για λάθος, για έλλειψη χρημάτων,  για ολιγωρία, για κάτι άλλο; Σε κάθε περίπτωση οφείλει  με υπευθυνότητα να αντιμετωπίζει  το ζήτημα της μισθοδοσίας .
Απαιτούμε άμεσα την καταβολή του συνόλου της μισθοδοσίας των εργαζομένων και σεβασμό στα δικαιώματα μας.


Το Δ . Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου