Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της Σοφίας Σακοράφα για το ξεπούλημα του Ελληνικού

Αναδημοσίευση από εδώ.

“Είναι σίγουρα πολύ γραφικό να αντιπαραβάλω τη γνωστή ανώνυμη τηλεοπτική διαφήμιση όπου παρουσιάζει το ξεπούλημα στο Ελληνικό ως “Πάρκο ζωής”, με τα προεκλογικά βίντεο του πρωθυπουργού.
Σήμερα δύο είναι τα κυρίαρχα ζητήματα :


Το πρώτο αφορά στην πλήρη υποταγή της κυβέρνησης στις μνημονιακές επιταγές. Υποταγή τέτοιου περιεχομένου και τέτοιας έντασης που μετατρέπει ευθέως την κυβέρνηση σε νεοφιλελεύθερο dealer.
Το δεύτερο αφορά στην πλήρη υποταγή της κυβέρνησης στην οικογένεια Λάτση στην οποία δωρίζει όχι μόνο το δικαίωμα επιφανείας για 99 χρόνια , αλλά και την πλήρη κυριότητα του 30% της δημόσιας έκτασης. Υποταγή που την αναβαθμίζει σε άξιο συνεχιστή των προηγούμενων κυβερνήσεων οι οποίες το ίδιο υπάκουα και παράνομα συναίνεσαν στο ξεπούλημα των ΕΛΠΕ, στο σκάνδαλο του MALL, στο “ξεφόρτωμα” της Eurobank

Μαζί με τα κινήματα, μαζί με την Επιτροπή Αγώνα, μαζί με το νεοσύστατο Φορέα για την υπεράσπιση της Δικαιοσύνης, θα συνεχίσω και τον προσωπικό πολιτικό αγώνα με τη μηνυτήρια αναφορά που έχω ήδη υποβάλει στον εισαγγελέα διαφθοράς.
Κάθε μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου ξεχωριστά και σύμπασα η κυβέρνηση φέρουν ακέραιη την ευθύνη για αυτό το τεράστιο οικονομικό, περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό έγκλημα.”

Πηγή: sakorafa.gr/ - 21 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου