Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Μεταφέρεται το 4ο Δημοτικό Σχολείο τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο κτήριο στην Κατεχάκη

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ
Με μεγάλη καθυστέρηση ξεκινά τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου η λειτουργία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα στο κτήριο επί της Λεωφόρου Κατεχάκη που παραχωρήθηκε από την Εκκλησία και ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Βύρωνα με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Από το Μάρτιο που έκλεισε το σχολείο από την πολεοδομία μέχρι σήμερα, έγιναν μια σειρά κινητοποιήσεις από τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα απαιτώντας να δοθεί λύση στη στέγαση του σχολείου. Επανειλημμένα το θέμα αυτό απασχόλησε και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Το σχολείο λειτουργούσε απ το Μάρτιο έως σήμερα μοιρασμένο σε άλλα τρία σχολεία προκαλώντας δυσκολίες στο εκπαιδευτικό έργο, αλλά και τους γονείς. 

Έστω και μετ΄ εμποδίων το σχολείο από Δευτέρα μεταφέρεται στο κτήριο επί της Λεωφόρου Κατεχάκη. Θα δούμε πως θα αντιμετωπιστούν προβλήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά των μαθητών αλλά και άλλα που θα προκύψουν και έχουν επισημανθεί από τους γονείς. Παραμένει το πρόβλημα της οριστικής λύσης του κτηριακού, αφού η δημοτική αρχή δεν έχει αποφασίσει οριστικά εάν θα ανεγερθεί νέο κτήριο ή εάν θα ανακατασκευαστεί το υπάρχον. 

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - 28 Οκτώβρη 2018

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ξεκινάει η λειτουργία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα στο κτήριο επί της Λεωφόρου Κατεχάκη που παραχωρήθηκε από την Εκκλησία και ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Βύρωνα με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. 
Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό σχολείο. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν με τον οποιοδήποτε τρόπο στο καλό αυτό αποτέλεσμα.
Η μεταφορά των μαθητών θα πραγματοποιείται με δρομολόγια που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο. Τα μαθητικά λεωφορεία ξεκινούν κάθε μέρα στις 7:30π.μ. από την πλατεία Ταπητουργείου. 
Πιστεύουμε ότι οι γονείς των παιδιών και τα παιδιά θα αγαπήσουν και θα λειτουργήσουν το νέο αυτό σχολείο μέχρι να κατασκευαστεί το σχολείο «Χαραλαμπόπουλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου