Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση για την ελλιπή σήμανση εργασιών επί της οδού Αγίας Σοφίας στις 7 Οκτώβρη

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ

Μας κοινοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επιστολή της προς τον κ. Δημόσιο Κατήγορο Αθηνών με θέμα «καταγγελλόμενα για πλημμελή σήμανση εργασιών-τομής επί του οδοστρώματος», την οποία και παραθέτουμε αυτούσια

Θυμίζουμε ότι με ανάρτησή μας το απόγευμα της Κυριακής 7/10/2018 προειδοποιούσαμε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί εξαιτίας της ελλιπούς σήμανσης σε τεχνικό έργο επί της οδού Αγίας Σοφίας και καλούσαμε-ενημερώναμε τους αρμοδίους να παρέμβουν άμεσα για την αποφυγή ατυχημάτων.

Πέρασαν σχεδόν τρεις μέρες όπως βεβαιώνεται και από το έγγραφο της τροχαίας, για να προβεί η εταιρεία σε σήμανση της περιοχής. Μέσα στο διάστημα αυτό δυστυχώς συνέβησαν τροχαία ατυχήματα με υλικές και σωματικές συνέπειες στους άτυχους οδηγούς. (επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό στο παρόν δημοσίευμα). 

Πιστεύουμε ότι τα τεχνικά έργα πρέπει να εκτελούνται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην κινδυνεύει σε τίποτα η υγεία και η περιουσία των πολιτών. Στο συγκεκριμένο έργο ο εργολάβος έδειξε πλήρη αδιαφορία. 

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, εάν τελικά ο Δήμος Βύρωνα ο οποίος σύμφωνα με το έγγραφο της τροχαίας εξέδωσε την άδεια για την εκτέλεση των εργασιών προέβη σε οποιαδήποτε ενέργεια προς την εργολήπτρια εταιρεία με σκοπό την διαφύλαξη της υγείας και της περιουσίας των συμπολιτών μας. 

ΠΟΛΙΤΕΣ του ΒΥΡΩΝΑ - 18 Οκτώβρη 2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου