Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Για την κατάσταση λειτουργίας του 6ου & 9ου παιδικού σταθμού


“Μαζί για τον Βύρωνα”
Ανακοίνωση
για την κατάσταση λειτουργίας του 6ου & 9ου παιδικού σταθμού

“Σήμερα το πρωί και μετά από αίτημα των εργαζομένων βρεθήκαμε στον 6ο και 9ο παιδικό σταθμό. Εκεί διαπιστώσαμε από κοντά τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν.
Βρεφικός και νηπιακός σταθμός έχουν μετατραπεί σε εργοτάξιο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των παιδιών τόσο από τις εργασίες όσο και από τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής που επικρατούν.
Συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους και τους γονείς,ακούσαμε και συμμεριζόμαστε τους προβληματισμούς τους και θεωρούμε επιβεβλημένη τη μεταφορά του παιδικού σταθμού σε άλλες εγκαταστάσεις τουλάχιστον μέχρι το πέρας των εργασιών.
Ως παράταξη έχουμε ζητήσει επανειλημμένα την πραγματοποίηση μόνοθεματικού δημοτικού συμβουλίου για την παιδεία αφού τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν στο προηγούμενο όχι μόνο παραμένουν αλλά και αυξάνονται.
Το Σεπτέμβρη έρχεται η υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή και η δημοτική αρχή δείχνει ανέτοιμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της,ενώ δεν έχει υπάρξει πάνω στο θέμα καμία ενημέρωση των παρατάξεων τα ζητήματα επείγουν και χρειάζονται μόνιμες και εφαρμόσιμες λύσεις το Σεπτέμβριο.”


                                                                                       ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου